• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Katalina

29.12.2014

20:45

LEO VELIČANSTVENI Muškarac kome zavide muškarci

Ljubav

LEO VELIČANSTVENI Muškarac kome zavide muškarci

Podeli vest

Mnogi nisu sigurni da li glumac osvaja žene da bi na taj način kompenzovao emotivnu nestabilnost ili se prosto samo dobro zabavlja. Nekoliko puta je bio na korak od braka, ali taj korak se svaki put ispostavljao kao predugačak

 

Leonardo Di Kaprio je čovek kome zavide milioni muškaraca širom planete. Čuveni holivudski glumac je u dosadašnjoj karijeri ostvario niz veoma zapaženih uloga koje mu nažalost nisu donele željenog Oskara (do sada je imao četiri nominacije), ali zato ne oskudeva u lepim ženama.

On je nedavno uživao u provodu u Majamiju, a iz jednog lokalnog noćnog kluba izašao je okružen mnoštvom lepotica s kojima je otišao u nepoznatom prvacu.

-Leo je napustio klub s 20 devojaka. Leo i 20 devojaka. On je moj heroj - rekao je jedan od očevidaca za The New York Dail News.

Klunijev naslednik

Ovaj događaj ponovo je u prvi plan gurnuo priče o fenomenalnim zavodničkim sposobnostima četrdesetogodišnjeg glumca, koji nema nameru da se skrasi. Mediji već u njemu vide naslednika Džordža Klunija koji mu je prepustio ulogu „večitog neženje“ venčanjem s Amal Alamudin u septembru u Veneciji.

Mnogi nisu sigurni da li on osvaja žene da bi na taj način kompenzovao emotivnu nestabilnost ili se prosto samo dobro zabavlja. Nekoliko puta je bio na korak od braka, ali taj korak se svaki put ispostavljao kao predugačak.

Novinari su ga često pitali kada namerava da se skrasi, a on je uvek imao spreman vrlo neodređen odgovor.

-Pošteno da vam kažem, to će se desiti kada se desi. Pustiću da to dođe samo od sebe. Stvarno – izjavio je svojevremeno Leo i dodao:

-Osećam da je to jedini način na koji tako nešto može da se desi. Kada naiđe prava, znaću.

Slomio je srce Bar Refaeli

Najozbiljnija Leova veza do sada bila je ona s izraelskim top modelom Bar Refaeli, s kojom je počeo da se zabavlja nakon raskida s brazilskom manekenkom Žizel Budšen. Njihov dvoje su se upoznali 2005. u Las Vegasu nakon koncerta grupe U2. Mnogi su (u)mislili da već čuju svadbena zvona kada je par otišao zajedno u Izrael, gde su upoznali tadašnjeg izraelskog predsednika Šimona Pereza i posetili manekenkin rodni grad Hod Hašaron. Ipak, u junu 2009. veza se prekinula. Pomirili su se šest meseci kasnije. Međutim, u maju 2011. par je definitivno okončao svoju romansu. Nijedno od njih nije želelo da komentariše razloge raskida, ali je nedavno manenkenka otvorila dušu za jedan izraelski magazin i ispričala kako se osećala nakon rastanka:

-Stala mi je knedla u grlu i počela sam nekontrolisano da plačem. Niko nije primetio kad sam pobegla u svoju hotelsku sobu i pustila suze da teku. Prosto nisam mogla da ih zaustavim – iskreno je ispričala Refaeli. – Nakon toga više nikad nisam zaplakala. Bilo je to svojevrsno pročišćenje.

Leo je utehu pronašao u nizu manje poznatih lepotica, da bi se potom smuvao s koleginicom Blejk Lajvli, s kojom je bio u kraćoj aferi od avgustu 2011. do sredine maja naredne godine.   

Nakon Lajvlijeve glumac je nastavio da osvaja ženska srca, ali u krevet nije uspevao da kao ranije odvuče tako velike „trofeje“ poput Naomi Kembel, Helene Kristensen, Eve Hercigove ili Dejmi Mur. Ovih dana njegova sfera interesovanja su uglavnom mlade glumičice na početku karijere i raznorazne starlete, kao i anonimne lepotice koje redovno upoznaje u noćnom provodu.  

 

S njima je bio Leo

 

Bridžet Hol (1994)

Britani Deniel (1995)

Naomi Kembel (1995)

Kristen Zeng (1996)

Helena Kristensen (1997)

Bižu Filips (1998)

Amber Valeta (1998)

Eva Hercigova (1998)

Dejmi Mur ((1998)

Žizel Budšen (2000)

Bar Refaeli (2005)

Ešli Roberts (2009)

Ema Miler (2009)

Ani Vjalitsina (2009)

Alis Kraford (2011)

Madalina Genea (2011)

Kendal Šuler (2011)

Blejk Lajvli (2011)

Erin Hiterton (2011)

Margarita Gaučet (2013)

Toni Garn (2013)

Kejti Kliri (2014)

 

 

 

 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija