• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Katalina

28.01.2015

12:53

EKSPERT ZA RASKIDE I ORALNI SEKS Teško je ostati prijatelj nakon razvoda

Ljubav

EKSPERT ZA RASKIDE I ORALNI SEKS Teško je ostati prijatelj nakon razvoda

Podeli vest

Kris i ja stvarno smo se đavolski trudili da ostanemo u prijateljskim odnosima nakon razlaza i uspeli smo. I dalje smo veoma smo bliski i to je stvarno lepo - otkrila je glumica

 

Glumica Gvinet Paltrou nalazi se ovih dana u žiži interesovanja medija. Slavna oskarovka pažnju pleni svojim izgledom jer sa 42 godine, kako mnogi tvrde, izgleda fantastično, ali i neobičnim ljubavnim životom.

Naime, Gvinet se prošle godine razvela od lidera grupe "Koldplej" Krisa Martina, s kojim ima dvoje dece. Njihov razlaz bio je atipičan jer je par nastavio da se viđa i održava veoma bliske odnose. Mnogi mediji su tvrdili da su njih dvoje postavili nove standarde u raskidima - "civilizovano razilaženje".
Informer
ORTACI: Kris i Gvinet tvrde da su se "civilizovani rastali"

Naravno, bilo je i onih koji su govorili da je cela ta priča totalno lažna i da se radi samo o predstavi za javnost. Ovi drugi posebno su dobili za pravo kada je objavljeno da je Kris počeo da se viđa s atraktivnom glumicom Dženifer Lorens i da je Gvinet njegovu romansu prokomentarisala rečima: "Mogao je da nađe bolju od te seljančice." Ni ona mu nije ostala dužna, pa je ubrzo počela da se viđa s tvorcem popularne serije "Glee" Bredom Falčukom. Kris nije imao pritužbi na njen izbor, barem koliko je javnosti poznato.
Nakon devet meseci života u stilu "zajedno odvojeni", Gvinet je odlučila da ponešto od svog iskustva podeli s medijima, ali i da progovori koju o svojim bivšim slavnim frajerima.
Ona je u intervjuu za magazin "Mari Kler" priznala da su i Kris i ona morali mnogo da se potrude da ostanu u korektnim odnosima nakon odluke o razvodu i da sve nije išlo toliko glatko kao što je izgledalo:
- Stvarno smo se đavolski trudili da ostanemo u prijateljskim odnosima nakon razlaza - i uspeli smo. I dalje smo veoma bliski i to je stvarno lepo - ispričala je glumica.
- Sada imamo odnos kakav je možda oduvek i trebalo, tako mi se nekako čini - dodala je neodređeno Gvinet, pritom ne želeći da komentariše novu vezu svog bivšeg supruga, koji se nedavno, kako su javili mediji, pomirio s Dženifer Lorens, s kojom je bio raskinuo nakon romanse od par meseci.
U intervjuu je ispričala i kako njihov razvod nije bio dramatičan, ali i kako je do njega uopšte došlo:
- Kao da smo udarili o zid. Ja sam zanemarila sebe, svi su mi drugi bili važniji, podredila sam svoje potrebe drugima i to jednostavno više nisam mogla - rekla je Gvinet o razlozima razvoda braka.
 

Bred Pit je bio presladak
Gostujući u radio-emisiji čuvenog Haurda Sterna prilično je otvoreno govorila o svojim bivšim slavnim momcima. U svojim ranim dvadesetima verila se sa Bredom Pitom. Par se upoznao na snimanju trilera "Sedam" i bio u vezi skoro tri godine.
- Potpuno sam se zaljubila u njega. Bio je predivan i presladak. Mislim, bio je Bred Pit! - izjavila je glumica i dodala da ga je obožavao i njen otac Brus, koji je bio potpuno slomljen kada je par 1997. raskinuo.
- Ja sam bila još dete, imala sam 22 godine kada smo se upoznali. Tada ne možeš da donosiš odluke. Nisam bila spremna i on je bio predobar za mene - priznala je Gvinet.
Uprkos bolnom raskidu, za koji je glumica priznala da je prebolela tek nakon pet godina, par je ostao u dobrim odnosima.

Informer
Prštalo je na sve strane: Gvinet i Bred početkom devedesetih


 

Ben nije bio spreman za vezu
Osim Breda, jedan od njenih bivših je i poznati glumac Ben Aflek, s kojim je bila u vezi od 1997. do 2000. godine.
- On tada nije bio spreman za vezu - otkrila je Gvinet i dodala da joj se čini kako su ljudi u svojim dvadesetima previše fokusirani na izgled, baš kao što je i ona bila.
Ipak, za Benom njeni roditelji nisu tugovali jer su znali da on nije prava osoba za nju.
- Mislim da su cenili njegov talenat, humor i inteligenciju. Voleli su ga, ali nisu bili tužni kad smo raskinuli - priznala je glumica.
 

Zanimljiva trivija
Ne svađaj se nego mu popuši

Gvinet je ostala upamćena po jednom od najneobičnijih bračnih saveta. Još dok je bila u braku s Krisom Martinom prišla joj je jedna koleginica na nekoj dobrotvornoj večeri i požalila se kako ima problema s mužem: "Ozbiljno sam se posvađala sa mužem, dođe mi da odem kući i da se izderem na njega koliko sam besna." Gvinet joj je na to smireno odvratila: "Uvek radi suprotno od onoga kako se osećaš. Priđi mu s ljubavlju i popuši mu." Shvativši da su oko njih kamere i mikrofoni, dodala je uz osmeh: "Nadam se da moja mama ovo neće gledati."

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija