• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Superžena/informer

14.05.2015

09:30

PREŽIVELA POKUŠAJ UBISTVA, udaje se za radnika Hitne pomoći!

Ljubav

PREŽIVELA POKUŠAJ UBISTVA, udaje se za radnika Hitne pomoći!

Podeli vest

Kameron Hil i Melisa Dom upoznali su se na neverovatan način

Kameron je radnik Hitne pomoći, a Melisa je devojka koju je bivši dečko izbo nožem 32 puta i ostavio da iskrvari. 

- Žena koja je ležala sva krvava je bila najodvratnija stvar koju sam video za 17 godina bavljenja ovim poslom - rekao je tada Kameron koji nije ni slutio da će mu ona jednog dana biti žena. 

Melisu je 2012. Robert Li Barton ubo nožem 32 puta u lice i u vrat. Osuđen je na doživotnu robiju. Te noći, Hitna pomoć je primila poziv da je devojka izbodena nožem. Kameron je došao na lice mesta.

Ona se oporavljala tri nedelje. Ali je pretrpela moždani udar i morali su da joj odseku jedan nerv, zbog kojeg joj je jedna strana lica ostala paralisana. 

facebook


Po izlasku iz bolnice, Kameron je otišla u Evropu sa željom da postane medicinska sestra. Prošle godine u oktobru je lokalnoj crkvi govorila o “paklu” koji je prošla. Kameron je došao da je sluša… Tu je sve počelo…

Pre neki dan je zaprosio! Odveo je na bejzbol stadion i na loptici napisao "Udaj se za mene." Pristala je...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija