• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

29.05.2015

07:10

PORAZITE NEPRIJATELJA! Zauvek se rešite celulita!

Ljubav

PORAZITE NEPRIJATELJA! Zauvek se rešite celulita!

Podeli vest

Nemojte telo da mučite raznim dijetama koje obećavaju brze gubitke kilograma, već promenite loše navike

Nažalost ne postoji čarobna pilula pomoću koje možete da se rešite pomorandžine kore, ali neke navike i malo truda dovešće vas do željenih rezultata.

Da bi ste što lakše pobedili celulit, idealno bi bilo da sebi priuštite tretmane limfne drenaže. Zahvaljujući njima popraviće vam se protok limfe, a time i cirkulacija, što će doprineti nestanku masnih ćelija.

Ali ako odlazak na takve tretmane ne možete da priuštite, svakako bi trebalo da isprobate fitoterapijsku kupku. U kadu tople vode dodajte jedan kilogram morske soli i 20 kapi ulja komorača. Užuvajte u kupki 20 minuta, a zatim noge istuširajte hladnom vodom.

Public


Nikako nemojte telo da mučite raznim dijetama koje obećavaju ekspresne gubitke kilograma. Čak ako vam i dijeta pomogne sa skidanjem suvišnih kilograma, velika je verovatnoća da će naslage celulita i dalje ostati.

Umesto isprobavanja raznih dijeta, pazite na ishranu i jedite zdravo. Smanjite unos soli, začina, masti i slatkiša. Testeninu i hleb jedite u umerenim količinama, po mogućnosti integralne.

Jedite što više voća, povrća i žitarica bogatih vlaknima. 
 
Stres, koji je danas teško izbeći, može da utiče i na celulit. Nesanica, problemi sa varenjem i cirkulacijom, mogu da poremete rad nadbubrežne žezde što može da dovede do pojačanog lučenja hormona koji usporavaju metabolizam.

Unosite u organizam što više namirnica bogatih magnezijumom koji ima umirujuće dejstvo. 
 
U borbi sa tvrdokornim celulitom odmoći će vam štikle. Sva obuća sa potpeticom višom od četiri centimetra poremetiće cirkulaciju. Isti slučaj je i sa potpuno ravnom obućom.
 

Public


I na kraju - povećajte fizičku aktivnost. Svaka aktivnost je dobra, a posebno je preporučljiva ona koja uključuje vodu jer ćete dodatno delovati na celulit hidromasažom. Plivajte, ronite ili krenite na akvarobik.


Ono što je najvažnije - nemojte lako da odustajte. Ne dajte da vas obeshrabri izostanak rezultata. Celulit neće nestati preko noći. Ali ako se budete pridržavali svega navedenoga, sigurnio ćete ga pobediti!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija