• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

04.09.2015

11:38

PREPOZNAVANJE Tipovi žena u klubu

Ljubav

PREPOZNAVANJE Tipovi žena u klubu

Podeli vest

Svaka druga žena, priznala to ili ne, izlazi uveče u grad u nadi da će naći momka. U baru i klubu ćete upoznati nekoliko tipova dama, a od vaše veštine da ih prepoznate zavisiće i uspeh, jer ne pali kod svake isti prilaz

Traži dečka - Ona je obično sa drugaricom koja pokušava da je spoji sa nekim novim. Ponekad to radi očigledno, pokazujući na muškarce u baru, ali češće je vrlo suptilna. Najbolje da im ponudite piće, pa da iz razgovora procenite koja je "plen". 

Želi dase zabavlja - Kad vidite veću grupu drugarica koje besomučno piju, đuskaju do iznemoglosti i izgledaju da im niko ne treba, prvi poriv je da odustanete. Poslušajte sebe, jer ćete uglavnom izgubiti vreme i novac časteći njenu ekipu. 

Ima dečka - Zauzete devojke prepoznaćete po tome što flertuju i igraju igru toplo-hladno. One samo žele da potvrde svoju atraktivnost, pa ih zaobiđite. 

Sama je - Nju ćete zateći da sedi i pijucka piće dok se ostatak njenog društva zabavlja. Obično je trezna, pa se nemojte ludirati ispred nje. Ako tražite vezu, a ne samo avanturu, njoj treba da priđete. Jednostavno "kako si?" će upaliti, jer joj je verovatno dosadno. 

Umerena - Ona đuska i uživa, ali nije potpuno van kontrole. Povremeno baca pogled na okruženje, analizirajući ponudu. To je znak da je otvorena, pa joj priđite i razgovor započnite komplimentom, poput "lepo igraš". 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija