• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: dnevnik.hr

12.10.2015

11:06

TESTIRAJTE SE ODMAH Saznajte koliko je zaista zdravo vaše srce!

Ljubav

TESTIRAJTE SE ODMAH Saznajte koliko je zaista zdravo vaše srce!

Podeli vest

Rešite ovaj kratak test i saznajte u kakvom zdravstvenom stanju se nalazi vaše srce

Starenje je deo prirodnog procesa, a prve znakove vidimo na licu, telu i koži i to u obliku bora i sedih vlasi. No starenje se događa i u našem organizmu, a ono nas ponekad može iznenaditi. 

Naime, istraživanje američkog Centra za kontrolu i prevenciju bolesti je pokazalo kako dve od pet žena imaju srce čak 5 godina starije od ostatka tela. Takozvani sindrom starog srca odnosi se na njegovo zdravlje i rad što može biti pokazatelj mogućih budućih bolesti. 

Želite li izračunati koliko je staro vaše srce testirajte se uz pomoć ovog KALKULATORA SRCA. 

U kalkulator morate uneti podatke o vašem godištu, krvnom pritisku, BMI indeksu telesne mase, stanju šećera u krvi (dijabetesu) i do da li ste pušač. 

PREDUHITRITE TEGOBE KOJE DONOSI JESEN Mirisi otvaraju sinuse!

Rezultat bi trebalo da otkritje stanje vašeg srca, ali i procenat rizika od oboljenja od srčanih bolesti u idućih 10 godina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija