• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic žena/Informer.rs

24.10.2015

14:31

SEKSI DEKOLTE NA IZVOLTE Prirodna maska za čvrste grudi!

Ljubav

SEKSI DEKOLTE NA IZVOLTE Prirodna maska za čvrste grudi!

Podeli vest

Većina žena se u nekom periodu svog života susretnu sa problemom opuštenih grudi, nakon porođaje ili iz nekog drugog razloga. Ta pojava ne treba da vas uplaši jer i za nju postoji rešenje
Shutterstock

Postoje razne kreme, tretmani i drugi peparati na našem tržištu koji se nude kao rešenje za ovaj problem, koji dosta koštaju i nisu svima dostupni. Mi vam nudimo jednostavno i lako rešenje za koje će vam trebati malo novca, dobra volja i par minuta slobodnog vremena.

Sastojci koji su vam potrebni: 1 svež krastavac, 1 belance izmiksajte u blenderu. U drugoj posudi umutite zumance sa jednom kafenom kašičicom maslaca ili pavlake da dobijete glatku masu. Smšu od krastavca i belanca dodajte u druku i dobro ih izmešajte. Kada ste napravili masku nanesite je na grudi i ostavite da deluje 30 minuta. Nakon tretmana grudi dobro operite hladnom vodom.

Ovu masku koristite jednom nedeljno i rezultati su zagarantovani.

(FOTO) NAMA SU SUPER, A NJOJ PRAVE PROBLEM! Zbog velikih duda mora da se bori sa jačim od sebe!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija