• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informer.rs

18.11.2015

21:14

LAK NAČIN DA OSTAVITE PUŠENJE Kako su poznati uspeli da se reše poroka!

Ljubav

LAK NAČIN DA OSTAVITE PUŠENJE Kako su poznati uspeli da se reše poroka!

Podeli vest

U Srbiji puše svaki drugi muškarac i svaka treća žena. Pušači znaju da cigarete povećavaju rizik od srčanog udara, obolevanja od raka i raznih bolesti, ali znaju i da nije lako ostaviti cigarete. Saznajte kako su u tome uspele poznate ličnosti

Met Dejmon

Glumac nikako nije uspevao da ostavi cigarete dok nije zakazao seansu hipnoze u Los Anđelesu. Nakon samo tri seanse je prestao da puši.

- On me je naučio da je razlog zašto na kraju ostavljamo cigarete taj što gledamo kako nam cigarete uništavaju zdravlje. Kada jednom shvatiš koje su posledice, pušenje ti više nije opcija - ispričao je Dejmon.

Public

Dženifer Aniston

Zvezda serije "Prijatelji" bila je godinama pušač, sve dok 2007. godine nije odlučila da proba ekstremnu detoksikaciju kako bi očistila organizam. Tada je prestala da pije kafu i da puši, a sve to zahvaljući vežbama - počela je da praktikuje jogu.

Public

Žizel Bundšen

Mnoge manekenke tvrde da im cigarete pomažu da održe vitku liniju, a Žizel Bundšen rešila je 2003. godine da se odrekne ovog poroka, kako bi se posvetila zdravijem načinu života.

- Kada sam prestala da pušim, ugojila sam se sedam kilograma. Pa šta? Draža sam sebi takva – ništa nije vredno mog zdravlja - kaže ova lepotica.

Public

Entoni Hopkins

Nagrađivani glumac prestao je da puši pre nekoliko decenija, ali priznaje da i sada ponekad "krizira". Kako ne bi upao u zamku i opet zapalio cigaretu, povremeno čita knjigu "Lak način da ostavite cigarete", Alena Kara. Hopkins kaže da se Karova metod prestanka pušenja zasniva na uverenju da pušače jedino ciklus straha sprečava pušače da ostave ovaj porok.

Keli Ripa

Glumica je u intervjuu za "Šejp" magazin otkrila je da nije bila "redovan" pušač - pušila je kada izađe sa prijateljima, i ponekad na pripremama za snimanje. Ripa je ostavila cigarete kada je bila trudna, ali je nakon toga opet počela da puši. Kada su je prijatelji ubedili da se opet uhvati u koštac sa porokom, Ripa je cigarete zamenila treninzima pet puta nedeljno.

- Poenta je da jedan ritual zamenite drugim - priznala je.

Šarliz Teron

Nagrađivana glumica redovno je bila na meti paparaca kada bi na glamuroznim događajima palila cigaretu. U jednom periodu, pušila je tri paklice cigareta dnevno, a nakon nekoliko pokušaja da pobedi porok, uspela je to da uradi uz pomoć hipnoze i praktikovanja joge i pilatesa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija