• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.12.2015

15:15

NE ZNATE ŠTA DA OBUČETE ZA DOČEK? Ovo je prava haljina za vas!

Ljubav

NE ZNATE ŠTA DA OBUČETE ZA DOČEK? Ovo je prava haljina za vas!

Podeli vest

Svake godine u ovo vreme sledi isto pitanje: Šta obući za doček? Isto pitanje i ista nedoumica. Ali, pre nego što odlučite u čemu ćete dočekati novu godinu, morate znati i gde ćete je dočekati. To vam je, naravno, prvi i najvažniji kriterijum. Modni saveti slede. Izbor adekvatne garderobe za najluđu noć zavisi pre svega od mesta gde ćete je provesti, a najvažnije je da se vi dobro osećate u onome što obučete

 Doček na ulici


Znači, ako ste se odlučili za doček napolju, ne morate baš mnogo da razmišljate - toplo i udobno je jedini izbor! Ipak, planirajte i eventualni odlazak u zatvoren prostor posle samog dočeka, te slojevitu kombinaciju dopunite nekim efektnim detaljem. Svetlucav top ispod majice i džempera, efektan nakit, atraktivna šnala ili traka u kosi dodaće neophodan glamur u ipak posebnoj noći. Ali, pre svega, najvažnije je da vama bude udobno i toplo kako biste mogli opušteno da uživate u zabavi i koncertu na ulici.

VREDI PROBATI Šaka oraha dnevno protiv dijabetesa


Opušteno u kafiću


Ako je pak vaš izbor kafić ili klub, onda se možete odlučiti za neku svečaniju, ali još uvek ležernu kombinaciju.
Aktuelne su svetlucave kratke haljine koje možete kombinovati sa čizmama i tako biti super skockani, ali i opušteni. Ako vam se ne nosi haljina, pantalone su sasvim u redu izbor - uz visoke potpetice i atraktivan top sa svetlucavim nakitom izgledaćete adekvatno sređeni. I u ovom slučaju najvažnije je da se osećate udobno jer u kafiću će zaista biti razno obučenog sveta, od onih svečanije odevenih do jednostavnijih i svakodnevnijih varijanti - važno je znači da se vi dobro osećate i da ste u svom uobičajenom fazonu. Jedno je sigurno, kako god da se obučete, nećete odudarati.

Public


 Domaći dizajneri


Ali, ako ste već zakazali doček u nekom ekskluzivnom hotelu, finijem restoranu, onda se i malo više potrudite. Sasvim je sigurno da će oko vas blistati večernje toalete, skupocen nakit, krzna... Ne, ne morate baš na sebi da imate firmiranu i preskupu garderobu, uz malo snalažljivosti i vi možete izgledati kao "milion dolara". Upadljiva, atraktivna i dobro odabrana bižuterija odradiće posao umesto "svarovski" kristala, a crna svečana haljina nekog od domaćih dizajnera može da izgleda kao i ona koju potpisuju vrhunski svetski dizajneri. Sve to pod uslovom da ste pametno odabrali model koji vam odlično stoji. I nemojte se plašiti neobičnijih krojeva, asimetričnih oblika - baš takav izbor napraviće ključnu razliku. Visoke potpetice se podrazumevaju.

Public

Znači, pravac butici domaćih, manje afirmisanih dizajnera, i sigurni smo da ćete za skromniju sumu novca pronaći pravo rešenje, koje ćete nositi i u drugim svečanijim prilikama.
Za kraj - ne zaboravite da crveni donji veš donosi sreću. 

IDE ZIMA, ČUVAJTE SE ŽENA! Hladnoća čudno utiče na pripadnice lepšeg pola!

Public

Večno crno

Dragana Grnčarski, dizajnerka i art direktor modne agencije "Selekt"
- Kombinacije koje treba birati za novogodišnju noć su večna crna u kombinaciji sa indigoplavom, crvena i šljokice. Modeli za Novu godinu treba da budu elegantni i optimistični, kao što bi trebalo da bude cela sledeća godina.

 

Suzana Perić, kreatorka
- Predlažem uvek crnu boju sa dodatkom nakita. Koža je u trendu. Helanke, rajsferšlusi, kožna jakna i šljokičava suknja. Takođe, crvene haljine, gola leđa i duga da bude, a uz telo. Boje koje su dobitne su crvena, bela i crna, a boje koje su sada trend su srebrna, zlatna i zelena u glam varijanti. Naravno, osmeh i energija su najbitniji.

Seksi veš za novogodišnju noć

Nakon što se ranije ove godine već pojavila u H&M-ovoj seksi kampanji za donje rublje, Daucen Krus se vratila kao zaštitno lice za prazničnu kampanju ovog popularnog švedskog brenda.
Pozirajući pored velikih ukrasa za jelku, lizalica i mašni, Daucen nije mogla na bolji način da najavi praznična slavlja, ali i da posluži kao inspiracija za poklon želje. Sav veš u kolekciji je crven i ako već niste, vreme je da se razveselite i nabavite kompletić koji će u vama probuditi svečano raspoloženje ili možda poslužiti kao savršen poklon.


SVAKO PETO DETE JE DEBELO! Pogledajte jelovnik u srpskim školama!- Naravno, mala crna haljina! Ukrojena, jednostavna, obogaćena tek perlicama i diskretnim providnim panelima.
- Haljina boje šampanjca, baš idealna uz čašu šampanjca kojom ćete nazdraviti dolazak nove godine. Izaziva nostalgiju i ima taj tako popularan "vintaž" duh.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija