• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.12.2015

15:51

NIKAD NIJE KASNO Njemu je 91, njoj 96, a zaprosio je nakon 10 godina zabavljanja!

Ljubav

NIKAD NIJE KASNO Njemu je 91, njoj 96, a zaprosio je nakon 10 godina zabavljanja!

Podeli vest

Nakon jedne decenije "života u grehu", Bil Grifits i Flo Maršalsej, koji zajedno imaju 187 godina, odlučili su da ozvaniče svoju vezu

Kako prenose britanski mediji, 91-godišnji Bil je zaprosio svoju pet godina stariju izabranicu dok su ispijali čaj u svom domu u Oldbariju, u centralnoj Engleskoj.

TOTALNA KATASTROFA Ovo su najgore prosidbe ikada!

 - Bil me pogledao i rekao mi je: Flo, da li želiš da se udaš za mene? Odgovorila sam ''da'' i on me je poljubio  - kazala je buduća mlada.

Ona je rekla da Bil nije klekao, ali da je sve ipak ispalo jako romantično. 

 - Iznenadio me je, ali život je takav, pun iznenađenja - dodala je ona.

Par je odlučio da se venča 16. januara u lokalnoj crkvi u prisustvu svoje petoro dece, 14 unuka i sedam praunuka. 

(FOTO) PROSIDBA VEKA I TO NA PALIĆU! Vesna mu je u vazduhu rekla DA!

 - Nikada niste previše stari da se venčate. Stari ste onoliko koliko se osećate starim, a ja se ni malo ne osećam starom. Fizički ja jesam stara, ali sam mlada duhom. Kada bi mi neko rekao da sam previše stara da bi prošetala do oltara, rekla bih mu da govori gluposti - navela je Flo koja je upoznala Bila u jednom plesnom klubu davne 1982. godine. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija