• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/Informer.rs

09.01.2016

13:14

(VIDEO) ZIMI LETE NA JUG, A VRAĆAJU SE KAD OTOPLI Evo šta se dešava sa penisom kada je napolju minus 10!

Ljubav

(VIDEO) ZIMI LETE NA JUG, A VRAĆAJU SE KAD OTOPLI Evo šta se dešava sa penisom kada je napolju minus 10!

Podeli vest

Penisi lete na jug kad je zima, ali se vraćaju svakog proleća, pa, čim sunce opet ugreje, eto njega nazad u punoj veličini

Obukli ste se dobro jer znate da je napolju jako hladno. Tu je perjana jakna, džemper, duge gaće, debele pantalone… Ali, zima gleda kako da se uvuče ispod jakne, džempera i ostalih stvari, čak i u gaće.

Ako posle tog smrzavanja u gaćama, odemo u WC, imamo šta i da vidimo. Odnosno, nemamo šta i da vidimo.

(VIDEO) LEZBEJKE PRVI PUT DODIRNULE PENIS: Kao da je ćureći vrat!

– Gde mi je penis, znam da sam ga poneo kad sam krenuo? – pitao se svaki muškarac u ovakvoj situaciji.

Nema razloga za brigu. Penisi lete na jug kad je zima, ali se vraćaju svakog proleća, pa, čim sunce opet ugreje, eto njega nazad u punoj veličini.

Šalu na stranu, radi se o čistoj biologiji. Penis je sačinjen od sunđerastog tkiva, a poznato je da sunđer može da se stisne i bude manji nego što jeste. Sunđersto tkivo penisa je ispunjeno krvlju, a što se veličine penisa tiče, matematika je vrlo jednostavna - što više krvi to je penis veći, što manje krvi, penis je manji.

Tako funkcioniše i erekcija. Penis se puni krvlju, zbog uzbuđenja, a posledica toga je erekcija, koja podrazumeva i znatno povećanje. Kad se krv povuče, povuče se i veličina – ali šta se dešava kad je baš hladno?

(VIDEO 18 +) JE*’O LUD ZBUNJENOG! Stiskanjem penisa rvači obaraju jedni druge u ringu!

Kad je hladno, naš organizam teži da povuče svu krv iz perifernih krvnih sudova, kako bi je usmerio na vitalne organe, za koje je najvažnije da budu topli. Bez krvi prvo ostaju ekstremiteti, koji su najistureniji, jer tu se najviše gubi toplota, a najmanje je potrebna, pa tako i naš penis ostaje bez veličine. 

A to je najveći gubitak od svih.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija