• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

09.02.2016

10:09

MASAŽOM PROTIV KILOGRAMA! Pritiskom na ove tačke smrašaćete brzo i lako!

Ljubav

MASAŽOM PROTIV KILOGRAMA! Pritiskom na ove tačke smrašaćete brzo i lako!

Podeli vest

Logika akupunkture i akupresure je u tome da je svaki organ našeg tela preko energetskih kanala povezan sa određenim tačkama na telu. Ako želite da poboljšate rad nekog od unutrašnjih organa potrebno je samo da nađete njegovu tačku i redovno je masirate

Redovna masaža sledećih tačaka pomoći će vam u gubljenju kilaže i sprečavanju stvaranja masnih naslaga.

1. Tačka na licu

PREPOLOVILA SE Pevačica smršala 50 kilograma!

Ova tačka nalazi se tačno između nosa i gornje usne. Potrebno ju je masirati dva puta dnevno po pet minuta. Masaža ove tačke pomože pri kontrolisanju osećaja gladi i nervoze, posebno ako imate običaj da jedete preterano zbog nervoze.

2. Tačka na ruci

 

 

 

Ova tačka je ključna. Kroz nju prolaze svi meridijani unutrašnje energije. Njenom masažom telo se oslobađa viška telesne toplote i poboljšava se rad creva. Ovu tačku bi trebalo da masirate 2-3 puta dnevno u trajanju od jednog minuta.

VERUJETE LI REKLAMAMA?! Evo kako smo bezuspešno tragali za Milenom KOJA JE SMRŠALA 29 KILOGRAMA!

3. Tačka na nozi

Public

Ova tačka naziva se Zu San Li. Njenom masažom se ne poboljšava samo probava već se i sprečavaju upalni procesi u celom organizmu. Takođe je poznata i pod imenom tačka dugovečnosti ili tačka protiv stotinu bolesti. Da bi je pronašli koleno prekrijte dlanom. Tačka se nalazi između završetka malog i domalog prsta, u vidu manjeg udubljenja između kostiju. Svakodnevna masaža tačke Zu San Li u večernjim časovima pogodna je za gubitak težine 400-500 grama nedeljno. Masirajte je devet puta kružnim pokretima u smeru kazaljke na satu na svakoj nozi naizmenično. Masaža ove tačke na svakoj nozi bi trebalo da traje pet minuta. Nije preporučljivo da se masira pre samog spavanja jer bi mogla da izazove nesanicu. Kod pritiska na ovu tačku treba da osetite blagu nelagodnost, čak i lak bol, jer u suprotnom nećete postići željeni efekat.

TAJNA FORMULA žene koja je smršala 20 kilograma


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija