• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjaktarević

14.02.2016

16:14

LJUBILI SE 68 MINUTA! A onda je Đorđe izvukao prsten i klekao!

Ljubav

LJUBILI SE 68 MINUTA! A onda je Đorđe izvukao prsten i klekao!

Podeli vest

Irena Alurac i Đorđe Božić srušili su rekord u najdužem poljupcu, a potom su svoju ljubav krunisali veridbom. Oni su se naime, 68 minuta ljubili na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj banji tokom takmičenja koje je organizovano povodom Dana zaljubljenih

Na veoma lepom vremenu, na sedmom takmičenju "Popljubi me" 19 zaljubljenih parova pobrali su brojne ovacije, a neki od njih su osvojili i vredne nagrade. 

Pobednici u kategoriji najduži poljubac su 24. godišnja Irena Alurac i dve godine stariji Đorđe Božić iz Kruševca, koji su treću godinu zaredom pobednici u takmičenju za najduži poljubac. 

- Želeli smo da treći put pobedimo na ovom takmičenju i u tome smo uspeli - kazala je Irena novinarima,  koja je sa svojim partnerom Đorđem postavila rekord i 2015. godine u najdužem poljupcu koji je tada iznosio 101 minut.

Inače Irena i Đorđe su pobedili 2013. i 2014. godine, a na Mostu ljubavi se takmiče ukupno peti put.

U kategoriji najatraktivniji par, pobedili su Marija Nikolov i Đorđe Jeftić iz Kraljeva, dok je najudaljeniji par Valentina i Nebojša Lazić, došao iz Stare Pazove, a to je ujedno i najstariji par sa 52 godine.

R. Barjaktarević

Vredne nagrade, mobilni telefoni, velnes vikendi, svarovski nakit, intimno rublje, privukle su do sada najveći broj parova.

Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačke Banje, kaže daje  cela priča pokrenuta u znak sećanja na Desanku Maksimović i njenu ljubav prema Vrnjačkoj Banji.

- Drago mi je što je bilo ovoliko interesovanje, kako medija, tako i posetilaca i nadam se da će sledeće godine, poljubac trajati još duže - kaže Karavesović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija