• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.03.2016

12:24

PROLEĆNI FESTIVAL ZDRAVLJA 17. i 18. marta u Domu omladine

Ljubav

PROLEĆNI FESTIVAL ZDRAVLJA 17. i 18. marta u Domu omladine

Podeli vest

Pod sloganom "Učinite danas nešto dobro za svoje zdravlje", 17. i 18. marta biće održan 13. Prolećni "MG Mivela" Festival zdravlja 2016, najavili su danas organizatori

Na manifestaciji u Domu omladine, predstaviće se više od 80 izlagača, domovi zdravlja, privatne ordinacije, bolnice i apoteke, ali farmaceutske kuce, fitnes, velnes i banjski centri, proizvođači zdravih proizvoda, etno sela i drugi koji se bave zdravim životnim stilovima. 

SVI GA IMAMO KUĆI, A LEČI 35 BOLESTI Evo za šta možete da koristite crni luk!

Na festivalu će biti reči o balansiranoj ishrani i značaju fizičke aktivnosti, borbi protiv dijabetesa, zdravoj ishrani kod ljudi sa celijakijom, prevenciji srčanih oboljenja, pojavi novih virusa poput zika virusa, depresiji i gojaznosti, tegobama zbog nesanice...

Na nekoliko štandova biće organizovani besplatni pregledi za građane, opšteg zdravstvenog stanja i pritiska, merenje nivoa šecera u krvi, zuba, pregledi stanja kože i stopala, nutricionistički pregledi, masaže... 

Studenti medicine okupljeni na projektu "Pronađi meru" posetiocima će proveravati indeks telesne mase na specijalnim vagama i edukovati građane o dnevnom preporucenom unosu i značaju balansirane ishrane.

UZIMAJTE ovaj prirodni lek na svakih 5 godina i bićete zdravi kao dren!

Zdravstveni radnici će moći besplatno da prisustvuju akreditovanim predavanjima i dobiju bodove za obnavljanje licence. 

Za najmlađe će biti organizovan "Dečiji kutak", gde će moći da crtaju i učestvuju na radionicama.

Ulaz na festival je besplatan zahvaljujući sponzorima, a glavni promoter je dr Nada Macura. 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija