• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: express.hr

08.03.2016

19:34

DORUČAK KOJI TRUJE TELO Ovo nikad ne sme da bude jutarnji obrok!

Ljubav

DORUČAK KOJI TRUJE TELO Ovo nikad ne sme da bude jutarnji obrok!

Podeli vest

Doručak je najvažniji obrok i baš zato treba dobro paziti šta ujutru jedete. Među čestim namirnicima koje se ujutro nađu na stolu su tri koje donose više štete nego koristi i treba ih izbaciti sa liste jutarnjeg obroka

Slanina

Sadrži veliki postotak zasićenih masti i holesterola i često je jako procesuirana nitratima od kojih se može javitiglavobolja.

VREDI PROBATI Šta će se desiti ako jedete jaja svaki dan?

Peciva sa sirom ili maslacem

Ovo su prazni ugljikohidrati sa vrlo malo nutritivnih vrednosti poput vlakana, proteina, celovitih žitarica i slično.

ZAVISNOST Na ove droge se ljudi najlakše "navuku"!

Energetske pločice

Što se tiče šećera i kalorija, energetska pločica vam je isto kao da za doručak jedete čokoladu.

Anketa

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
surovi

pre 8 godina

Oduvek je najbolji doručak bio pržena jaja sa slaninom, zemičke, čaj ili bela kafa. A pre toga, zna se, čašica - dve domaće rakije !!!! Moj deda tako doživeo skoro 90 godina i do poslednjeg dana bio aktivan !!!

Peca

pre 8 godina

Znam bre moj deda živeo preko 105 godina i imao sve zube u ustimai skoro crnu kosu samalo sedih. Ceo život jeo sir,kajmak ,slaninu,Dragacevsku pršutu i pio posle umivanja čašicu meke sljiveve tek da se prekrsti . I to je sada sve OTROVNA hrana . Bože sto bih volo da se i ja tako trujem .

NIKI

pre 8 godina

SIROMA UMRO OD HOLESTEROLA,DA JE ZNAO ZA OVO "DE BI MU BIO KRAJ

Dera

pre 8 godina

Domaca slaninica ! Ne ova iz Evrope , oni svinje hrane koncentratom , zato od njih nevalja ni meso ni slanina.

Zoran

pre 8 godina

Slanunu je zdravo pojesti al ne industrijsku,nego domacu slaninu,jos ako je sapunjara,,,jer upravo ona daje boljem protoku krvi i jos cisti krv,ne mjesajte industrijsku slaninu i domacu slaninu

Joca

pre 8 godina

Ne, ne, kakva slanina, najbolji su papaja ili avokado, a "istraživanja" su pokazala da je naj najbolje je mleko od papagaja sa Kumkvatom, ko je još video da se u Srbiji jede slanina... muka mi je više i od "istraživanja" i od "stručnjaka", sirotinja jede ono za šta ima para, a bogati ono što im srce oće, ova istraživanja ne služe ničemu osim zamajavanja zaludnih, a bogatih, jer svi zajedno umiru od srčanih bolesti i od raznih kancera, sa sve "istraživačima".

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17