• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje/Dejan Katalina

13.03.2016

10:22

DA SE POHVALIMO: Dodatak Ljubav&Zdravlje slavi 100 brojeva ljubavi i ljubomore!

Ljubav

DA SE POHVALIMO: Dodatak Ljubav&Zdravlje slavi 100 brojeva ljubavi i ljubomore!

Podeli vest

Kroz ravno sto brojeva našeg dodatka prodefilovale su razne ličnosti iz ovdašnjeg javnog života. Svako od njih nam je u intervjuu otkrio ponešto što nismo znali o njegovom privatnom životu...

Uglavnom su to bile ljubavne priče koje su na njih ostavile dubok trag. Neke su bile srećne, druge kao srećne, a poneke bogme tužne i ružne. Odabrali smo one najzanimljivije, kojih je zanimljivo podsetiti se.

Seka Aleksić je pre dve godine otvoreno pričala o svom braku sa Veljkom Piljkićem, a tom prilikom je rekla da nipošto neće odustati od želje da se ostvari kao majka:

Pevam samo pokojnom mužu


Snežana Đurišić nakon pobede na Grandovom festivalu pesmom "Niko me nije voleo kao ti" evocirala je uspomenu na pokojnog supruga Slobodana Gvozdenovića:
- Ostala sam bez supruga posle trideset i šest godina braka punog ljubavi, razumevanja i tolerancije. Od tog dana svaka nova pesma koju dobijem komponovana je i napisana tako da reprodukuje moje trenutno emotivno stanje. Njegov odlazak je praznina koju niko ne može da popuni.

- Kao i većina žena, volela bih da imam potomstvo. Do sada mi se nije dalo da ostvarim tu želju, ali Veljko i ja duboko verujemo da ćemo postati roditelji. Naučila sam da za sve u životu postoji pravi trenutak i da nije uvek najbolje insistirati da se nešto dogodi baš onda kad mi zamislimo. Život je pun iznenađenja - ispričala je Aleksićeva, koja je nedavno objavila da je u drugom stanju i da će postati majka.

Čvrsti kao stena

Dragana Mirković se u intervjuu osvrnula na priče kako je njen brak sa Tonijem Bijelićem uzdrman i kako su na korak od razvoda, rekavši da to ne može biti dalje od istine:

-Ti ljudi koji izmišljaju takve priče imaju problem sa sobom, ne sa mnom. Svesna sam da je mnogima jedan od glavnih problema Dragana Mirković, ali ja tu ništa ne mogu. Ja sam samo srećna i blagoslovena, a oni znaju kakvi su i zašto rade to što rade. Što se mog braka tiče, on je čvrst kao stena. 

BILJANA SEČIVANOVIĆ OTKRIVA ZA INFORMER: Seka želi blizance i da joj sinovi budu bokseri!

Saša Milošević Mare slikao se za naš dodatak sa suprugom Ksenijom i njihovim maleckim sinom Vanjom pre dve godine. Bile su to prve fotografije srećne porodice Milošević, a poznati kompozitor nam je tom prilikom otkrio da je srećan što ga je tast Boki Milošević javno pohvalio:

Instagram

Ako je išta bilo stabilno u mom životu, onda je to moj brak, Miroslav Ilić

- Jako vodim računa o familiji, kako svojoj tako i Ksenijinoj, pa nema razloga da me tast ne hvali. I ja njega hvalim. Mislim da nema razloga da bude nezadovoljan. 

Duge i kratke veze

Sa Brankicom Sebastijanović, mladom i šarmantnom glumicom, intervju smo radili baš u trenutku kada je raskinula dugogodišnju vezu s kolegom Milošem Bikovićem. Raskid je još uvek bio svež i oboje su odbijali da ga komentarišu u medijima. Međutim, Brankica je odlučila da baš za naš dodatak napravi presedan, pa je na pitanje da li je istina da su raskinuli dva meseca pre nego što je informacija procurela u medije, odgovorila:

KAKO VAM SE SVIĐA? objavljen prvi trejler filma "Vrati se, Zone" (VIDEO)

Idealan muškarac


Vesna Dedić otkrila nam je da ima spisak osobina svog idealnog muškarca:
- Pre pet, deset godina izjavila sam da sam žena sa spiskom zahteva koji su jako teški i koje retko koji današnji muškarac može da ispuni. Moj spisak zahteva je i dalje isti kao kad sam imala trinaest godina. Tada je moja simpatija morala da ima lepe oči, široka ramena, da je duhovit, da mogu satima da pričam sa njim, da kad smo u atmosferi gde su muzika i veselje budemo najrazigraniji i najnasmejaniji par, kad sam tužna da mogu da mu stavim glavu na rame i osnovno - da mi daje slobodu  i da ima ogromno poverenje u mene. 

- Ma nije to tako. Kad su duge veze u pitanju, stvari se preko noći menjaju - odnos začas otopli i zahladni. Nemam pojma odakle ljudima sve te priče. Verovatno zato što se nisam pojavljivala na nekim mestima... Ali to su duge veze, proces razdvajanja mora da traje neko vreme. Mora da prođe period dogovora, da ga tako nazovemo. Duge veze se dugo raskidaju. 

Vlada Stanojević i Ana-Marija Žujović ispričali su 2014. godine svoju ljubavnu priču, koja iz ove perspektive i svega što se izdogađalo među njima deluje prilično komično. Voditelj je u to vreme tvrdio da je konačno pronašao svoju srodnu dušu, tvrdeći da je njihova ljubav večna, kao i da sa Ana-Marijom želi da ima decu. Svoju ljubav par je krunisao i zajedničkom tetovažom "Do beskonačnosti i dalje". Ana-Marija je rekla da je ne zanima Vladina ljubavna prošlost:

- Sve što je bilo pre mene, ne zanima me. Najvažnije mi je kako mi sada funkcionišemo. Možda se upravo zbog toga sada savršeno slažemo, jer da nije bilo njih, ne bi umeo da prepozna pravu ženu. Prošlost je uvek tamo gde treba da bude, daleko iza nas - ispričala je Žujovićeva.

Ispostavilo se da Vladina prošlost uopšte nije problem, već njena sadašnjost, pa je "večna ljubav" postala novinska afera puna prljavog veša. 

Ko je glavni u vezi?

Ana Štajdohar, koja je bila u drugom stanju kad smo je intervjuisali, imala je veoma zanimljiv pogled na žene kojima se dopada njen suprug Nikola Demonja:

Instagram/Ana Štajdohar

(FOTO) PEGLA BORE Ana Štajdohar uživala u tretmanu puževima!

Kad su duge veze u pitanju, stvari se preko noći menjaju - odnos začas otopli i zahladni, Brankica Sebastijanović

- Razumem te žene jer je i meni jako privlačan. Sve je u redu dokle god mi se ne mešaju u teren. Mogu da probaju, ali će naići na prepreku - Nikolinu ogromnu ljubav prema meni. On je moj zaštitnik, čuva me kao malo vode na dlanu, ali mi nikad ne dozvoljava da se u vezi osetim glavnom - ispričala je pevačica. 

Ipak, najveću ljubavnu priču, kako nam deluje, ispričao nam je Miroslav Ilić. Na konstataciju da je veliku krizu u braku sa suprugom Gordanom pokušao da prebrodi poklonivši joj hit pesmu "Tebi", čuveni pevač burno je negodovao:

- Ne! Ma ne, ako išta treba da izbegneš u ovom tekstu to je baš ovo što si sad rekao. To nema blage veze sa istinom. Ako je išta bilo stabilno u mom životu, onda je to moj brak. Na šta sam jako ponosan. A dokaz te stabilnosti je naša dugovečnost. 
 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija