• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: prirodom4dozdravlja.blogspot.rs/informer.rs

01.04.2016

10:29

VITAMINSKA BOMBA! Napitak za poboljšanje vida po receptu ruskog oftalmologa!

Ljubav

VITAMINSKA BOMBA! Napitak za poboljšanje vida po receptu ruskog oftalmologa!

Podeli vest

Akademik Filatov je savetovao svoje pacijente da pored bolničkog lečenja koriste i ovu čudotvornu mešavinu, a malo je reći da su svi koji su ga probali zapanjeni rezultatima

Šezdesetih godina prošlog veka, na klinici za očne bolesti, Vladimir Petrovič Filatov, jedan od lekara i očnih hirurga, počeo je svojim pacijentima da preporučuje da pored uobičajenih medikamaenata, počnu da koriste i ovaj recept alternativne medicine, kako bi poboljšali ili sprečili slabljenje vida.

Vest o receptu se brzo proširila jer su svi bili zapanjeni rezultatima.

Sastojci

100g soka aloe vere

500g izdrobljenih oraha

300g meda

sok od 3-4 limuna

Napravite sok od aloe, tako što ćete iseći veće, donje i srednje listove biljke, ostavljajući vrh i gornja 3-4 lista netaknutima. Zatim je isperite prohlađenom, prokuvanom vodom. Odstranite šiljke sa listova i isecite ih na sitne komadiće, zatim ih istrljajte i iscedite sok kroz dupu gazu.

Filatov je objasnio da oprane listove ne sečete odmah, već da ih ostavite na tanjir i držite u frižideru 10-12 dana, jer u tim uslovima ćelije aloe formiraju supstancu poznatu kao biogeni simulatori, koji bude aktivnosti samih ćelija aloe.

Posle ovoga, jednostavno isperite listove i sledite gore navedeni postupak. Kada napravite sok pomešajte ga sa ostalim sastojcima i konzumirajte stalno dok ne dođe do poboljšanja vida. Osim toha, ovaj napitak je vitamiska bomba uz pomoć koje ćete lako očistiti vaš organizam.

Anketa

LAKU NOĆ UZ FIKUS Pet biljaka koje 'leče' nesanicu!

OBNAVLJANJE Ovo su namirnice koje podstiču rast kose!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar Radović

pre 8 godina

Dr Filatow je koristio kapi od Aloe sa velikim uspehom kod teških bolesti oka. Pored toga, po njegovom iskustvu, stimuliše i psihičke funkcije, kao imunitet. https://alojavera.wordpress.com

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija