• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

15.04.2016

11:08

KORISNI TRIKOVI! Evo kako da brijete noge što ređe!

Ljubav

KORISNI TRIKOVI! Evo kako da brijete noge što ređe!

Podeli vest

Verovali ili ne, brijanje je i dalje popularnije od depilacije kod žena. U želji da im koža bude stalno glatka neke dame se "hvataju žileta" i dva puta dnevno, ali to nije neophodno

Sve žene bi volele da im kože budu divne i glatke kao u prvim danima nakon depilacije. Međutim, dlaka nakon nekoliko dana ponovo počinje da raste i vi tu ništa ne možete da učinite. Budući da nije moguće svaki peti dan ići na depilaciju, žene se late brijača, a onda samo naprave još veći haos na nogama.

Dobra vest je da koža može da ostane glatka, a dlačice mogu biti manje vidljive ukoliko negujete svoju kožu. Evo nekoliko trikova koji vam mogu pomoći da se brijete što ređe, a da vaše noge i dalje izgledaju divno.

RECITE ZBOGOM MALJAVOSTI! Uklonite dlake na licu zauvek!

1. Priprema kože za depilaciju

Da biste mogli dlačice da uklonite što bliže korenu, važno je da kožu osvežite kvalitetnim pilingom od morske soli. Tokom tuširanja na mokre noge nanesite šaku soli i kružnim pokretima trljajte kožu, počevši od gležnjeva ka gore. So će ukloniti mrtve ćelije koje se gomilaju na površini kože, a koje smanjuju efekat brijanja žiletom.

2. Natopite kožu pre depilacije

Naše telo tokom dana luči prirodna, zaštitna ulja koja štite kožu od spoljnih uticaja. Ali upravo ta ulja nam prave problem kod brijanja žiletom pa dlačice postaju vidljive veoma brzo. Ukoliko želite da što duže traje vaš odlazak na novu turu "čerupanja" uradite sledeće: Pre neko što krenete s brijanjem, dobro natopite kožu. Napravite toplu kupku ili se tuširajte što duže i stojite pod mlazom vode bar nekoliko minuta. Voda će omekšati kožu, otvoriti njene pore i 'osloboditi' dlačice što će vam omogućiti da ih isečete mnogo bliže korenu.

DA LI JE ZDRAVIJE "FURATI" ŠUMARAK? Sručnjaci otkrivaju posledice intimne depilacije!

3. Nanosite gel ili penu za brijanje

Da biste postigli najbolji učinak potrebno je da redovno nanosite piling i da svaki put natopite kožu pre brijanja. Takođe bilo bi idealno ukoliko biste nanosili i penu za brijanje i to u što debljem sloju. Ukoliko nanesete gel ili penu za brijanje zadržaćete vlagu na koži zbog čega ćete dlačice ukloniti bliže korenu. Isto tako, zbog debelo nanesenog sloja pene, žilet, koji mora biti oštar, će lakše da klizi po površini kože pa će ceo postupak da bude brži i prijatniji.

REŠITE SE ISPUCALIH PETA 4 trika koja sigurno deluju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija