• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

15.04.2016

18:05

PROVERITE ODMAH! Ovih 10 simptoma govore da vam je jetra bolesna!

Ljubav

PROVERITE ODMAH! Ovih 10 simptoma govore da vam je jetra bolesna!

Podeli vest

U jetri se gomila veliki broj različitih otrova koje je neophodno ukloniti detoksikacijom prirodnim metodama kako bi mogla da obavlja svoje funkcije

Telo nam stalno šalje upozorenja da se u njemu nalazi mnogo otrova i da mu je potrebna detoksikacija. Moderan način života prepun je opasnosti koje mogu da naškode jetri. 

Alkohol, pušenje, nezdrav način ishrane, stres, velika količina lekova i drugi štetni uticaji opterećuju jetru tako da ona nije u mogućnosti da obavlja redovne fiziološke funkcije (regulacija probave, nivo šećera i masti, proizvodnja belančevina, neutralizacija otrovnih supstanci).

OSLOBODITE SE BOLESTI Pijte ovu tečnost svaki dan i bićete zdravi! 

Jetra može da kompenzuje uticaj štetnih materija na organizam kroz duži vremenski period. Ipak, nakon određenog vremena može da dođe do pojave smetnji koje se retko povezuju sa poremećajem fukcije jetre. 

Ako imate ovih 10 simptoma pod hitno vam je potrebna detoksikacija: 

1. Bol ispod lopatice 

2. Bol u želucu nakon uzimanja masne hrane 

3. Sjajna stolica

DREVNA KINESKA METODA Kako se sprečava rak i koja bolest se javlja pre njega 

4. Učestale mučnine 

5. Svetla, bleda stolica 

6. Bol iznad očiju 

7. Napad žuči 

PODMLAĐUJE, UNIŠTAVA OTROVE I TUMORE Šta se dešava u telu kad postite!

8. Gorak ukus u ustima nakon jela 

9. Hronični umor 

10. Hemoroidi ili proširene vene


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija