• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Webtribune.rs/informer.rs

22.05.2016

14:44

OD OVE BOLESTI MOŽE DA SE UMRE: Evo načina kako da se sami izlečite za samo tri sata!

Ljubav

OD OVE BOLESTI MOŽE DA SE UMRE: Evo načina kako da se sami izlečite za samo tri sata!

Podeli vest

Konvencionalna medicina protiv gripa preporučuje vakcine, ali problem je što one ne daju nikakve rezultate, dok se kao osmi uzrok smrti širom sveta navode grip i upala pluća

Zapravo, te vakcine samo slabe imuni sistem, naročito ako uzmete u obzir da one sadrže razne toksične supstance poput žive, aluminijuma i formaldehida. 

Takođe, najsmrtonosniji oblik upale pluća, virusna pneumonija, obično se leči antibioticima iako su oni neefikasni protiv virusa. 

POMAŽE I NAJTEŽIM SLUČAJEVIMA! Tri kapi ove tinkture spasiće vas od srčanog udara!

Srećom, postoji prirodno rešenje koje konvencionalna medicina ignoriše već decenijama. 

Dr Frederik Klener i još neki lekari su četrdesetih godina uspeli da izleče preko 30 različitih bolesti (uključujući i upalu pluća) pomoću dovoljne količine vitamina C. 

Bilo koji lekar vam može reći da antibiotici ne pomažu kod virusnih infekcija. Međutim, vitamin C vam može i te kako pomoći, i to bez da utiče na vašu crevnu floru. 

Lekar Endrju Soula preporučuje uzimanje 2 g vitamina C na svakih 6 minuta. On kaže da za samo tri sata dolazi do smanjenja simptoma pneumonije. 

LEK NAŠIH BAKA! Zamotajte stopala LUKOM I FOLIJOM pred spavanje i očekuje vas ČUDO!

Naravno, uzmite u obzir da nisu svi suplementi vitamina C isti. Neki se prave od kukuruza, i to od GMO kukuruza. 

Takođe, morate znati da oralno unošenje velike količine vitamina C može dovesti do dijareje. 

Svaka osoba drugačije reaguje na vitamin C i na upalu pluća, a najbolju dozu za unos vitamina C vam može preporučiti vaš lekar. 

Ako vitamin C unosite iz limuna, vodite računa da koristite organski limun.

ZASTRAŠUJUĆI REZULTATI LABORATORIJSKE ANALIZE! MMS kapi ne leče, već UBIJAJU DECU!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija