• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

06.06.2016

10:22

TEŠKO USTAJETE IZ KREVETA? Trikovi da se razbudite očas posla!

Ljubav

TEŠKO USTAJETE IZ KREVETA? Trikovi da se razbudite očas posla!

Podeli vest

Ukoliko vam rano ustajanje predstavlja problem ovi saveti će vam sigurno biti od koristi

Spavalicama je najveći problem da nateraju sebe da se "izvuku" iz kreveta. Da bi vam buđenje bilo što lakše, valjalo bi da sledite ove savete.

Popijte čašu vode

Čim otvorite oči popijte čašu vode. Bilo bi dobro da se odmah izvučete iz postelje i odšetate do kuhinje, ali, ukoliko vam to predstavlja problem, držite vodu pored kreveta. Voda će odmah razbuditi vaš organizam.

Ne držite alarm pored glave

Ukoliko vam alarm stoji pored glave najlakše vam je da buđenje odložite na pet minuta. Da to ne biste činili, stavite alarm na drugi kraj sobe. To će vas naterati da ustanete i da ga isključite.

Nabavite alarm koji svetli

Alarm koji svetli ne samo da će vam pomoći da ga locirate na drugom kraju sobe, već će i delovati na vas poput malog sunca. Kako sunce poziva telo na buđenje, ovo će vam pomoći i da lakše ustanete.

Bez kofeina i alkohola pred spavanje

Da biste uveče brže zaspali, izbegavajte da pijete alkohol i kofein. Kafu ostavite za ujutru i pomozite svom telu da se probudi kada mu je vreme, a ne tokom noći.

Eterična ulja

Uz čašu vode, na svom noćnom ormariću držite i eterična ulja koja će vam pomoći da se razbudite. Za što bolji efekat, ujutru pomirišite ulje od narandže, grejpa ili metvice, videćete da ćete se lakše izvuči iz kreveta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17