• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

20.06.2016

16:52

(FOTO) STOPALO MU JE OTEKLO I POPLAVELO! Trpeo je bolove dok se nije obratio za pomoć!

Ljubav

(FOTO) STOPALO MU JE OTEKLO I POPLAVELO! Trpeo je bolove dok se nije obratio za pomoć!

Podeli vest

Čest je slučaj da ljudi u delovima tela koje su lomili imaju ugrađene šine ili šrafove kako bi mogli normalno da koriste te udove, ili kako bi oni mogli što bolje da zarastu

Pre nekoliko godina jedan momak je slomio nogu, a na operaciji su mu lekari ugradili čak 10 šrafova, kako bi mogao ponovo normalno da hoda.

Momak, koji je želeo da ostane anoniman, nedavno se obratio lekaru za pomoć. Naime, njegova noga je vremenom počela da menja boju i počela da ga svrbi, jer je telo počelo da odbacuje šraf, koji je želeo da izađe napolje.

On je sliku objavio na Internetu i nema koga ona nije šokirala.  




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija