• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.08.2016

12:08

RASPRAVE NE UBIJAJU LJUBAV Sedam najčešćih svađa koje pogađaju svaki par!

Ljubav

RASPRAVE NE UBIJAJU LJUBAV Sedam najčešćih svađa koje pogađaju svaki par!

Podeli vest

Većina parova, u suštini, svađa se iz vrlo sličnih razloga koji se najlakše rešavaju razgovorom

Svađe u vezi ne moraju da upućuju na ozbiljnije probleme. Spoj različitih ljudi zahteva prilagođavanje i razumevanje. Ovo je sedam najčešćih svađa koje se događaju i u odnosima ispunjenim ljubavlju.

1. Seks

Neke žene više vole razmenu nežnosti od samog čina seksa. Ali šta ako muškarcu to nije najomiljenija stvar ili obrnuto? Seks je važan činilac veze, jer gradi intimnost između dvoje ljudi, ali običan zagrljaj može da pokaže mnogo više. Kad osobu zagrlite ili samo uzmete za ruku, to je već mali podsetnik da partnera volite i cenite.

2. Televizija

Navodno većina svađa u vezi izbija zbog daljinskog upravljača, tačnije TV programa koji žele da gledaju. Pokušajte da pronađete kompromis. Odlučili ste da budete zajedno, što ne znači da imate potpuno iste interese. Dogovor je ključ dobrog odnosa.

3. Deca

Roditelji kojima brzo dosadi igra s decom nisu loše majke ili očevi. Podelite odgovornosti kad je reč o druženju s decom. Ako otac voli više da se igra, neka on preuzme tu ulogu, a majka može da radi druge stvari koje joj leže i bolje odgovaraju njenom odnosu s detetom.

4. Ni oko čega

Sigurno vam se dogodilo da partnera/partnerku upitate: "Šta ti je, da li je sve u redu?", a onda čujete samo tišinu. Pasivno-agresivno ponašanje dugoročno nosi samo dalje komplikacije.


5. Novac

Neki su rastrošni, neki vole da štede. Novac je uzrok brojnih svađa, pa i razvoda braka. Svetska ekonomija takva je kakva je, a vi, nažalost, morate svakodnevno da se borite s tim. Finansijski savetnici preporučuju da par ima tri računa u banci. Svako jedan posebni i treći - zajednički račun. Tako možete da se dogovorite da deo novca stavljate na taj račun, pa i bolje i pametnije trošiti ušteđevinu.

6. Kupatilo

Dlake u kadi, umivaoniku, otvorena pasta za zube, mokri peškiri... Svašta vam može zasmetati kad živite u zajednici i verovatno će vas neurednost osobe, posebno u kupatilu, prilično izbaciti iz takta. Svađe ove vrste bazične su prirode i zbog toga ne morate previše da brinete. Ipak, pokušajte da rešite problem koristeći šale ili romantiku, inače ćete neprestano biti uznemireni.

7. Gosti

Dolazak gostiju zahteva dobru pripremu, čišćenje kuće, kuvanje... Neki partneri podeljenih su mišljenja oko dolazaka prijatelja ili poznanika u kuću. Dok jedni vole druženja, drugima je to dosadno i zamorno. Nemojte da ignorišete želje onog drugog već otvoreno razgovarajte o svom poimanju druženja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija