• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kucnilekar.com

11.09.2016

12:35

SEDAM DANA PO KAŠIKA! Diže imunitet iz mrtvih, spašava srce!

Ljubav

SEDAM DANA PO KAŠIKA! Diže imunitet iz mrtvih, spašava srce!

Podeli vest

Svi znamo da su med i beli luk zdravi, ali iznenadićete se šta može da učini njihova kombinacija!

Ovi poznati lekovi u narodnoj medicini svojim moćnim svojstvima leče mnoga oboljenja, pa ih sa razlogom ljudi nazivaju prirodnim antibioticima.

NAUČNICI POTVRDILI: Postoji univerzalni lek za sve boljke!

Med i beli luk bi trebalo da postanu vaše svakodnevne namirnice, jer podižu imuni sistem iz mrtvih.

Iseckajte 2-3 čena belog luka i stavite ih u teglicu sa medom. Ostavite smesu da odstoji sve dok se ne sjedini.

PRILAGOĐAVAJU SE! Polno prenosive bolesti postaju imune na antibiotike!

Dovoljno je da uzimate jednu kašiku ovog leka svako jutro 7 dana uzastopno i vaš organizam će doživeti neverovatnu promenu!

Podiže imunitet
Kombinacija meda i belog luka pojačava snagu vašeg imunog sistema, što je važno ako se borite protiv neke bolesti, ali i kada želite da sprečite zarazu.

Štiti srce
Ova mešavina čisti krvne sudove od masti i time sprečava srčani udar. Dokle god krv nesmetano cirkuliše vašim organizmom, srce kao organ je zaštićeno.

Leči upalu grla
Med i beli luk imaju visoko antiimflamatorno dejstvo, pa su veoma dobri za suzbijanje infekcije grla.

Pomaže kod dijareje
Uz pomoć ove smese možete da ojačate vaš digestivni sistem i na taj način uklonite svaku infekciju. Samim tim rešićete problem retke stolice.

Shutterstock

Leči suvi kašalj
Med i beli luk su izuzetni u razbijanju guste sluzi, koja se taloži u dnu vašeg grla i tako izaziva suvi kašalj. Ova kombinacija razvodnjava sekret i uklanja upalne procese. Isto važi i za sinuse.

Pomaže kod gljivičnih infekcija
Gljivice mogu da napadnu različite delove vašeg tela, ali ova mešavina je prava antibakterijska bomba, koja deluje i u ovom slučaju. Najbolje je koristiti je preventivno, jer sprečavate mogućnost bilo kakve infekcije.

Vrši detoksikaciju
Smesa meda i belog luka je prirodni detoks za vaš organizam. Koristeći ovaj lek, vi dajete svom organizmu drugu šansu, jer med i beli luk oslobađaju vaše telo svih otrova koje ste prethodno uneli.

Treba napomenuti da je ovaj prirodni lek izuzetno dobar i za stabilizaciju holedterola u krvi, ali i za gubitak viška kilograma.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija