• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

16.09.2016

13:53

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SRCE JOJ JE VAN TELA! Pogledajte šta se dešava kada KAŠLJE!

Ljubav

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) SRCE JOJ JE VAN TELA! Pogledajte šta se dešava kada KAŠLJE!

Podeli vest

Ima samo šest godina, a rođena je sa srcem i crevima van organizma. Mala Virsavinija Borun-Gončarova na svet je došla sa retkim abdominalnim sindromom i bori se za zdrav život

Njeno srce se može videti, jer je ono prekriveno tankim slojem kože i mesa. Koliko god ono bilo ozbiljno, Virsavinija ne da da je bolest obeshrabri, pa se trudi da živi punim plućima. Voli da crta i igra, a posebnu ljubav gaji prema delfinima.

ČUVA ŠUŠKE! Kako vežbanje može da vam POŠTEDI NOVČANIK!

Ona  je poreklom iz Rusije, ali se zajedno sa majkom Darijom preselila u Ameriku, u nadi da će naći pravi lekarski tim koji će je izlečiti. VIrsivanija mora da čeka na operaciju naredne dve godine, zbog hipertenzije koju takođe ima od rođenja, jer njeno mlado telo još uvek nije spremno da izdrži takav zahvat. 

POGLEDAJTE VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija