• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: webtirine.rs

24.09.2016

13:43

MEDICINSKA MEŠAVINA! Za 10 dana bol nestaje, i više se ne vraća!

Ljubav

MEDICINSKA MEŠAVINA! Za 10 dana bol nestaje, i više se ne vraća!

Podeli vest

Za ovaj neverovatni prirodni lek se kaže da ublažava bol usled osteoporoze i ostehondroze, i da nakon upotrebe nećete osećati bol narednih nekoliko godina!

Ovo je mešavina za masažu koja se priprema sa nerafinisanim biljnim uljem i solju (možete koristiti morsku so). Medicinska mešavina se priprema odmah za ceo tok lečenja. Trebaće vam 10 kašika soli i 20 kašika ulja(maslinovog, suncokretovog).

STRUČNJACI TVRDE: Ova namirnica je ključ srećnijeg života

Priprema: Pomešati ulje i so u staklenoj flaši. Zatvoriti je. Nakon nekoliko dana dobićete laganu mešavinu.

Primena: Svakog jutra bi trebalo da utrljate mešavinu energičnom masažom na vratne pršljenove na mestima gde osećate bol. U početku masirajte 2-3 minuta, dodajući svaki dan još 2-3 minuta, kako bi na kraju imali celokupno vreme masaže od 20 minuta. Nakon završetka masaže, obrišite vrat mokrim i toplim peškirom.

Prilikom primene postupaka kao što je ovaj, može da se desi da prouzrokujete manju iritaciju kože. Stoga, nakon završetka masaže, obrišite kožu suvom krpom i pospite bebi puderom u prahu.

Rezultat 10-dnevnog tretmana je stimulisanje cirkulacije i poboljšanje mišićne regeneracije hrskavice i koštanog tkiva. Nakon 8-10 procedura primetićete radikalne promene.

Obnavljanjem protoka krvi u vratnoj kičmi, glavobolje nestaju i vid se popravlja. To je povezano sa činjenicom da se telo oslobađa od toksina, što zauzvrat pomaže normalizaciji metabolizma.

Tokom procesa čišćenja, možete osetiti malu pospanost i vrtoglavicu, ali to se ne događa često. Po pravilu, tretiranje osteohondroze na ovaj način prolazi bez nuspojava i pruža odlične rezultate.

NEREDOVAN SAN povećava rizik od kardiovaskularnih bolesti!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija