• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.rs/informer.rs

05.10.2016

12:34

LAKO SE PRIPREMA! Domaća supa koja topi kilograme i prži celulit!

Ljubav

LAKO SE PRIPREMA! Domaća supa koja topi kilograme i prži celulit!

Podeli vest

Ima li ičeg lepšeg u ovim hladnim jesenjim danima od tanjira dobre, domaće supe? Ima - tanjir domaće supa, koja ujedno i prži celulit i skida kilograme!

Svi oni koji uživaju u zelenom lisnatom povrću će se sigurno oduševiti ovom supom.

Potrebno je:

500 g očišćenog spanaća

200 g praziluka

kašika suvog začina

7,5 dl vode

- Umesto spanaća možete koristiti mlade tikvice koje imaju samo 15 kalorija na 100 grama i povećaćete kalorijsku vrednost za 15 kalorija u odnosu na spanać ako koristite 500 grama tikvica. Međutim dovoljno je 300 g tikvica za ovaj recept i on nije samo za one koji žele da smršaju i otarase se pomorandžine kore, već i za sve koji bi da malo pročiste organizam.

Priprema:

Sipajte vodu u šerpu i kada se malo ugreje dodajte prazilluk isečen na kolutiće. Dovoljno je par minuta da se kuva. Dodajte očišćen i opran spanać ili tikvice isečene na kockice. Spanać će biti gotov za par minuta (neka ostane lepe zelene boje), a tikvice proverite da li su mekane. Izblendirajte štapnim mikserom, posolite ili dodajte suvi začin, a po želji možete dodati 2 kašike masinovog ulja ili malo pavlake, jogurta ili nemasnog sira.

SVUDA JE OKO NAS! Evo koliko je zapravo opasno WI-FI zračenje!

Od ove količine ćete dobiti preko litar čorbe, koja ukupno ima svega 150 kalorija.

UPOZORENJE DERMATOLOGA! Ceđenje bubuljica može da vas ubije!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija