• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vecernji.hr

17.10.2016

14:34

PROMENILA JE OVE TRI STVARI I SALO JE POČELO DA SE TOPI! Prvi vidljivi rezultati već za nedelju dana!

Ljubav

PROMENILA JE OVE TRI STVARI I SALO JE POČELO DA SE TOPI! Prvi vidljivi rezultati već za nedelju dana!

Podeli vest

Male promene u navikama mogu da učine velike promene u našem organizmu. Stručnjaci to savetuju godinama svima onima koji žive ubrzano i bore se s viškom kilograma

Upravo to je na svojoj koži iskusila Dženi Šugar, supruga i majka, koja se, kao i većina žena, borila s neželjenim kilogramima. Ova vegetarijanka odlučila je da stane na kraj nakupljanju masnih naslaga na stomaku. Evo šta je promenila...

GOVOR TELA: Ramena bole zbog briga, a grlo zbog zameranja!

"Jela sam da se ne baci..."

Mnogim majkama ova izjava je itekako poznata. Nakon što deca ne pojedu sve ono što su im roditelji namenili za obrok, mnoge majke "očiste" njihove tanjire kako se hrana ne bi bacila. Isto je radila i Dženi, iako su, tvrdi, njeni obroci vrlo zdravi. Dan započinje proteinskim smutijem od zelenog povrća, za ručak jede salatu, a za međuobroke bira orašaste plodove i voće.

10 NAMIRNICA za čišćenje jetre i brzo sagorevanje kalorija

Problem je bio u večeri kada je Dženi, nakon napornog dana i zdravih obroka, jela ostatke hrane. To je odlučila da promeni i za večeru je sebi servirala porciju koju će da pojede bez da se "natrpa", a ostatak hrane ostavila bi u frižider:

 - Tako mi nisu pred očima, u frižideru ih ne vidim iako znam da postoje, ali ne dolazim u oskušenje da pojedem ostatke s tanjira". Nakon nedelju dana već su se videle prve promene, osećala se lakše i energičnije, ispričala je Dženi za PopSugar.

"Izbacila sam sir iz ishrane..."

Kao vegetarijanka, Dženi je u ishrani imala poprilično dosta mlečnih proizvoda. Sir je bio neizostavna namirnica u večernjem obroku, otkrila je ona. Odlučila je da svoj večernji obrok učini zdravijim. Sir više nije bio opcija za večeru, zamenila ga je salatom i povrćem koje kombinuje s pirinčem i pasuljem.

"Zatvara se kuhinja"

Nakon večere Dženi je imala naviku da pojede još nešto slatko, pa nešto da gricka... Kako ne bi dolazila ponovno u to iskušenje, umesto večernjeg deserta, uz obrok je servirala pastu od avokada, slatki krompir, ali i voće. Slatka lubenica, jagode, grožđe zdraviji su izbor "grickalica"  koje će da ublaži i želju za slatkim koje je Dženi nakon večere gotovo uvek imala. I nakon večere, kuhinja se "zatvara".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija