• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.11.2016

15:29

NEMAČKI RECEPT Tri sastojka koja čiste začepljene arterije i smanjuju holesterol!

Ljubav

NEMAČKI RECEPT Tri sastojka koja čiste začepljene arterije i smanjuju holesterol!

Podeli vest

Kombinacija sastojaka pružiće vam najmoćniji imunitet do sada

Da li ste nekada čuli za nemački prirodni lek, koji može da vam ojača imunitet, a u isto vreme i očisti arterije, bori se protiv infekcija i smanji nivo holesterola?

U pitanju je popularni recept jednog nemačkog lekara koji sadrži veoma zdrave sastojke, a to su đumbir, beli luk i limun.

Beli luk poseduje antiupalna, antivirusna i antiseptička svojstva, a bogat je vitaminom C, B6, manganom i vlaknima.

Đumbir je zdrav začin koji leči upale, probavne probleme, smanjuje bol... Limun je veoma značajan u borbi protiv teških bolesti jer je bogat vitaminom C, a jača imuni sistem, čisti krvne sudove od nakupljenih masnoća i reguliše pH vrednost organizma.

Sastojci: 4 limuna sa korom, 4 čena belog luka, 2 litra vode, komadić đumbirovog korena.

Priprema: Operite sve sastojke, a zatim isecite limun na komade, odvojite koru od belog luka i đumbira. Kada to uradite, sastojke stavite u blender i ispasirajte.

Dobijenu smesu zagrejte u tiganju i dodajte vodu dok ne prokuva. Nakon toga, ostavite da se ohladi, a zatim procedite u staklene flaše, pa odložite u frižider.

Beli luk će izgubiti svoj neprijatan miris zbog limuna i đumbira, tako da ne morate da brinete o tome. Ovaj lek pijte svakog jutra na prazan želudac i uveče 2 sata pre spavanja.

Pre upotrebe promućkajte, kako đumbir ne bi ostao na dnu flaše.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
radaše

pre 7 godina

A po kolko se pije 1 čaša ili 1 kašičica n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija