• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zadovoljna.hr

12.11.2016

14:22

TREBA VAM SAMO 5 SEKUNDI! Naučnici kažu da je ova navika ključna za mršavljenje!

Ljubav

TREBA VAM SAMO 5 SEKUNDI! Naučnici kažu da je ova navika ključna za mršavljenje!

Podeli vest

Da biste imali fit telo i bili zadovoljni svojim proporcijama, potrebno je u jutarnju rutinu uključiti i naviku za koju vam je potrebno tek nekoliko sekundi

Naime, istraživači su potvrdili da jutarnje merenje na vagi utiče na količinu i vrstu hrane koju konzumirate tokom dana!

Nova studija američkog stručnog časopisa Journal of Obesity dokazala je da ljudi koji se svaki dan mere bolje održavaju svoje željene telesne mere od osoba koje ne čine. Jutarnje merenje uticalo je i na želju ispitanika da krenu na dijetu, odnosno da redukuju unos kalorija.

ZNAKOVI NA PUTU! Ako verujete u srodne duše ovo je pravi trenutak da se date u potragu!

Naučnici su objasnili da beleženje podataka o težini i redovno praćenje tih brojki mogu da osveste pojedince, pa oni više paze na dnevni unos hrane i vežbanje.

VRHUNSKI KUVARI otkrili šta da ne poručujete u restoranima!

Povrh svega, nakon gubitka kilograma, ispitanici koji su se redovno merili održali su željene telesne mere i do dve godine i sprečili uobičajenu pojavu jo-jo efekta mršavljenja.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija