• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zadovoljna.hr/informer.rs

18.11.2016

19:52

DEPRESIJA NIJE REŠENJE! Ove stvari nikako ne radite ako vas partner prevari!

Ljubav

DEPRESIJA NIJE REŠENJE! Ove stvari nikako ne radite ako vas partner prevari!

Podeli vest

Posle preljube emocije nas teraju na svakakve stvari, ali u tom trenutku sebi treba da budete prioritet i da pazite da ne uradi nešto što bi vam donelo više štete nego koristi

1. Zaboravite na osvetu

Naravno da u tom trenutku imate potrebu da celom svetu pričate sve najlošije o njemu, da mu nekako vratite "milo za drago", ali osvetom bi samo hranili svoju mržnju i bes. Osveta bi vas držala u stanju negativnosti, sprečila da krenete dalje. Zapeli biste u trenutku i ne bi se oporavili.

MAČKE SE POMAMILE! Ovo je "opasno doba" kad žene najviše varaju!

2. Ne dozvolite sebi da se "raspadnete"

Nekoliko dana plakanja posle preljube je sasvim normalna stvar, pogotovo ukoliko je u pitanju duga veza. Međutim, ne bi trebalo da dopustite sebi da to traje više od nekoliko dana, jer to jako utiče na vaše psihičko i fizičko zdravlje. Nikada nemojte dopustiti da vas prevara definiše i nemojte nju da definišete kao najgoru stvar koja vam se dogodila u životu.

3. Ne uvlačite decu u svađu sa partnerom

Važno je da deca budu zaštićema od svađa. Dajte samo informacije koje su im potrebne. Naravno, ukoliko imate decu.

4. Ne dopustite da drugi odlučuju o tome šta ćete posle raskida

Svi vam daju savete, ali odluka bi trebalo da bude samo vaša.

VERNI KAO PSI! Ovaj horoskopski znak nikada neće prevariti svog partnera!

5. Ne ignorišite je

Stručnjaci smatraju da je veoma loš potez praviti se da se ništa nije desilo, jer tako samo maskirate bol kojem je uzrok preljuba. Ignorisanje neverstva dodatno narušava temelje veze. Trebalo bi otvoreno da razgovarate sa parnerom i da saznate zbog čega je do preljube uopšte došlo.

6. Ne očekujte da će vaš odnos sa partnerom ikada biti isti

Preljuba nepovratno menja odnos između partnera i to je normalno. Stvari neće biti kao ranije, ali to niko ni ne očekuje. Promena je čak i poželjna i može da bude početak novog poglavlja za partnere koji odluče da ostanu zajedno i posle preljube.

7. Nemojte da zanemarite sebe

Preljuba je bolno iskustvo koje ima negativan uticaj na naš um i telo, a kako bi se oporavili od njega trebalo bi da sebi posvetite najviše pažnje. To uključuje brigu i o psihičkom, ali i fizičkom zdravlju. Ako ste nemirni i tužni, pokušajte da meditirate. Pisanje dnevnika takođe može da pomogne prilikom analize i pomirenja sa situacijom. Jedite redovno i osigurajte sebi dovoljno kvalitetnog sna.

SVAKI PUT SVRŠIM KAD MISLIM O TOME! Pali me da zamišljam bivšu kako jaše dečka sa kojim me je prevarila!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija