• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil/Informer.rs

02.12.2016

09:34

40 ODSTO ŽENA NE MENJA GAĆICE SVAKI DAN! Igrate se sa pet strašnih posledica!

Ljubav

40 ODSTO ŽENA NE MENJA GAĆICE SVAKI DAN! Igrate se sa pet strašnih posledica!

Podeli vest

Verovali ili ne, istraživanja su pokazala da čak 40 odsto žena ne menja gaćice svakog dana!

Prema podacima studija, prosečna žena ima u garderoberu oko 30 pari gaćica, a 1999. godine taj broj je bio svega 12.

DIJETA KOJA SVIMA USPEVA! Za 14 dana topi 10 kilograma, koji se nikad ne vraćaju!

A da li ste znali kojih 5 stvari mogu da vam se dogode ako ste i vi jedna od njih?

1. Svrab


Ovo je prva posleduica neredovnog menjanja gaćica. To se dešava zbog nakupljanja bakterija na tkanini, koje se potom prenose na osetljivu kožu ovog područja. Najgori svrab je u području vagine i prepona, zato se potrudite da intimni delovi kože na sebi uvek imaju čist donji veš. Ako budete ignorisali svrab i nastavili po starom, posledice mogu biti i mnogo veće.

2. Rane i osip


Prvo se javlja svrab, a prate ga rane ili osip na koži. Prljava tkanina se neprestano trlja o kožu dok hodate, sedite i pomerate se na bilo koji način, a ako se ignorišu, ova stanja vode do vidljivog crvenila i izbočina. Zapamtite - bakterije sa prljavih gaćica neće nikuda otići dok ih vi ne oterate!

3. Drugačiji miris vagine


Ako na područuju oko vagine nema čistog vazduha, koji prljav donji veš blokira, miris vagine može da se promeni u vrlo neprijatan. Što više nosite jedne gaćice, kiseonika je sve manje, pa će se grozni mirisi nakupiti brzo.

4. Gljivične infekcije


Ova situacija će se zasigurno desiti ako uz gaćice koje nosite već nekoliko dana, u njima ima dosta znoja. Isto kao što znate da ne smete dugo da sedite u mokrom kupaćem, tako isto ne smete da sedite ni u vlažnim gaćicama. Gljivice vole vlažna područja, zato počnite redovno da menjate veš, da ne bi došlo do infekcije. U još većem riziku su one žene koje nose veš koji nije napravljen od čistog pamuka.

5. Urinarne infekcije


Urinarne infekcije nastaju kada bakterije počnu da odlaze u urinarni trakt, a to može da se desi iz nekoliko razloga. Jedan od njih je neredovno menjanje veša - ako ne menjate gaćice nekoliko dana, velike su šanse da čestice izmetazavrše na tkanini. Ako one na kraju završe u urinarnom traktu, dobili ste infekciju koja nije nimalo prijatna i zahteva obavezno lečenje.

BOLEST SA KOJOM SE ŽIVI! Evo šta se sve promenilo u poslednjih 30 godina kada je u pitanju lečenje od HIV infekcije!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zora

pre 7 godina

Da bi se presvukle treba se prvo istusirati a to se neradi po nekoliko dana.I muskarci su isti.Jos uvek smo u doba gde smo se kupali jednom nedeljno,ali znam da ima i onih koji se kao ja ujutru ne oblace pre tusiranja.

Peca

pre 7 godina

Koje su to smrduse. Ja sam musko i bar dva puta se tuširam dnevno i svaki dan ciste gace .bre nemogu valda smrdljiv sa nekom damom da se setam ili s ženom bre to je osnov higijene .

Lala iz Banata

pre 7 godina

Претерано.... - "тањиш" кожу....!!

tirkizna

pre 7 godina

Da se ljudi kupaju i menjaju donji ves trebalo bi da je normalno zar ne?Zene,perite se bar,pa i bez gaca bile

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17