• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

14.12.2016

13:55

OGNJEN RADIĆ, FITPASS: Svetski trend stigao je u Srbiju!

Ljubav

OGNJEN RADIĆ, FITPASS: Svetski trend stigao je u Srbiju!

Podeli vest

U današnje vreme poprilično je teško uskladiti veliki broj obaveza sa redovnim treniranjem ili bar povremenom rekreacijom. Po prvi put Srbija je dobila kompaniju koja je našla adekvatan način da pomiri užurban način života sa redovnim treniranjem za pristojnu sumu novca, pristupačnu svačijem džepu!

FitPass je jedini program zahvaljujući kome ljubitelji sporta više ne zavise od članarine u isključivo jednoj teretani, već imaju mogućnost da na osnovnu jedne mesečne pretplate dobiju pristup u preko 500 rekreativnih objekata širom Srbije. 

Promo

Ognjen Radić, suosnivač i direktor FitPass-a,  je sa svojim timom kreirao jedinstvenu platformu posvećenu rekreaciji i sportu koja je za samo dve godine uspela da se probije i na druga Evropska tržišta.

Promo

Koje su glavne prednosti FitPass članarine u odnosu na ponude ostalih sportskih objekata u Srbiji?
- Jedna mesečna članska kartica omogućava pristup jednom sportskom objektu, dok FitPass kartica pruža pojedincu ulaz u preko 500 sportskih objekata po ceni jedne mesečne članarine. U sklopu FitPass sistema nalaze se najbolje teretane, bazeni, fitnes i plesni centri, kao i mnogi drugi sportski objekti koji će odgovarati različitim potrebama svakoga. Drugim rečima, za relativno malu sumu novca svaki član ima pristup mnoštvu različitih objekata od treninga u teretani do uživanja kraj bazena. Pored mogućnosti koja se pruža fizičkim licima, FitPass je kreirao posebnu uslugu i za kompanije koje brinu o svojim zaposlenima i njihovom zdravlju, kao i posebne pakete. 

Trenutno u svom sistemu posedujete čak preko 500 objekata u Srbiji kojima se može pristupiti sa jednom personalizovanom FitPass karticom. Kako ste prepoznali interesovanje postojećih sportskih objekata da se priključe vašem sistemu?
- Svakom poslodavcu je u interesu da mu posao ostvaruje profit i da poseduje dijapazon zadovoljnih korisnika koji prepoznaju kvalitet. Upravo to je cilj svakog objekta koji se nalazi unutar našeg sistema, te je matematika vrlo jednostavna. FitPass  integrisanjem sportskih objekata u svoju ponudu povećava posećenost samih objekata, pruža vlasnicima dodatni profit i promociju, a sa druge strane ljubitelji sporta u okviru FitPass-a dobijaju raznovrsniju ponudu aktivnosti na osnovu samo jedne članske karte. Ovakav mehanizam čini sve tri strane zadovoljne. 

Promo

U okviru FitPass ponude nalaze se i posebni programi za kompanije i njihove zaposlene, da li mozete konkretnije da nam kažete zašto ste se okrenuli ka pogodnostima za pravna lica?
- Kompanije su u današnje vreme više nego ikad okrenute ka negovanju potrebe pojedinca unutar poslovnog sistema, jer je dobro poznato da zadovoljna i motivisana osoba ujedno biva i produktivnija. Upravo iz tog razloga, FitPass je kreirao jedinstveni sistem za motivaciju zaposlenih koji im omogućava korišćenje velikog broja sportskih objekata širom Srbije. FitPass kartica predstavlja kvalitetan način investiranja u svoje zaposlene i doprinosi jačanju lojalnosti prema kompaniji. Kroz sport i rekreaciju se povećava fizička kondicija i poboljšava zdravlje, ali i angažovanje zaposlenih u svim firmama koje su deo programa. 

Da li su kompanije prepoznale priliku koja im se nudi za njihove zaposlene?
- Kad smo pokrenuli program namenjen kompanijama nismo bili sigurni šta da očekujemo, ali nam je bilo izuzetno drago kada smo shvatili da je interesovanje za ovu vrstu usluge itekako našlo put do poslodavaca koji brinu o svojim zaposlenima. Vrednost programa su prepoznali brojni lideri na našem tržištu što ukazuje na činjenicu da ljudi razumeju važnost fizičke aktivnosti usled velike količine vremena koju zaposleni danas provode za računarom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jelena

pre 7 godina

Savetujem samo da pre uplate pozovete fitnes centre u kojim biste vežbali, da proverite da li su (još uvek) u sistemu fitpasa....

Milica

pre 7 godina

Jelena, ja nikada nijedan problem nisam imala, niti iko koga poznajem. Ili jednostavno mi Srbi volimo o svemu da mislimo sve najgore. Svaka čast ovom momku kao i svim ostalima koji pokušavaju nesto da urade u ovoj zemlji

Marko

pre 7 godina

Koristim karticu već par meseci, nikada nijedan problem. Jelena, verovatno je neki izolovan slučaj, cela moja firme (preko 400 ljudi) je u sistemu i svi su zadovoljni. Nijedan loš komentar.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija