• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily Mail

21.12.2016

14:22

UKUSNI NAPITAK koji će vam pomoći da smršate!

Ljubav

UKUSNI NAPITAK koji će vam pomoći da smršate!

Podeli vest

Gubljenje kilograma čini se kao nemoguća misija, naročito u ovom delu godine, kada nas sa svih strana mame razne đakonije

Međutim, možete pomoći svom metabolizmu i ublažiti želju za hranom, ako sebi pripremite ovaj ukusni zimski napitak. 

Sve što vam je potrebno su limun, med i cimet, pomešani u šolji tople vode. 

ČUDOTVORNI LUK! Od prehlada do preventive malignih bolesti!

Ova tri sastojka potpomažu varenje, a dokazano je i da je cimet, koji se koristi u tradicionalnoj medicini već vekovima, prepun antioksidanasa, zbog čega ublažava zapaljenja u organizmu. 

Ograničene studije ukazale su da najverovatnije snižava holesterol kod osoba obolelih od dijabetesa tipa 2, a jedna manja studija objavljena u časopisu “Journal of Preventative Medicine” pokazala je da ljudi koji su na dijeti i pritom redovno unose cimet, gube više kilograma u odnosu na ostale. 

ODLIČAN DODATAK JELU Pomoću lana smanjite nivo holesterola!

Med takođe ima antibakterijska svojstva, a smatra se prirodnijom i zdravijom alternativom rafinisanom šećeru. 

Limun je prava riznica vitamina, a prema rečima nutricionistkinje Alise Ramzi, napitak od ove voćke pomaže vam da ublažite nadutost.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija