• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zadovoljna.hr/informer.rs

10.01.2017

10:28

DIJETA Kejt Midlton koja skida 2 konfekcijska broja

Ljubav

DIJETA Kejt Midlton koja skida 2 konfekcijska broja

Podeli vest

Britanska glumica Ema Tompson je za šest nedelja smršala 2 konfekcijska broja, odnosno izgubila je oko 8 kilograma. Tvrdi da je za to zaslužna lični trener vojvotkinje od Kembridža Luiz Parker i njena "Metoda"

Za razliku od klasičnih dijeta koja pozdravljaju korišćenje zdrave hrane poput čia semenki, kelja ili namirnica bez glutena, anti-dijeta, odnosno "Metoda" Luiz Parker dozvoljava povremene sendviče sa slaninom i sirom, hamburgere te pokoju čašu vina.

(FOTO) ŠTA ĆE REĆI KRALJICA? Kejt Midlton prekršila tradiciju i oduševila svet!

Kilogrami i konfekcijski brojevi se tope zahvaljujući intenzivnom treningu koji uključuje vežbanje šest puta nedeljno u trajanju od 90 minuta.

ŽIVOT IM NIJE BAJKA! 10 strogih pravila kojih princeze moraju da se pridržavaju

 - Luiz je jedina kojoj verujem – ne pravi se da je bolja od tebe, a opet te nekako natera na pokret. Obožavam je jer njena metoda nije dijeta, već održiv način ishrane i vežbe uz koju sebi mogu da priuštim čašu vina - napisala je Ema Tompson u predgovoru kuvarice "The Louise Parker Method: Lean For Life".

Mršavljenje bez odricanja

Slavna Britanka je za šest nedelja smršala 2 konfekcijska broja, odnosno izgubila oko osam kilograma, bez da je osetila da u nečemu oskudeva. Dobila je savet da jede 3 veća obroka dnevno i dva manja međuobroka zasnovana na belančevinama i ugljenim hidratima s niskim glikemijskim indeksom.

Anti-dijeta se zapravo pravi s obzirom na pojedinačno stanje osobe, količinu masnog tkiva, svakodnevne obaveze i želje klijenta. Uz vežbu i ishranu, velika pažnja se usmerava na dovoljno sna i pozitivno razmišljenje koje garantuje uspeh.

"San je važan element Metode, kao i digitalna detoksikacija tokom noći. To znači da su iza vrata spavaće sobe zabranjeni mobilni telefonu i druge tehnološke sprave. Podstičemo ljude da pre spavanja čitaju knjige", otkrila je Luiz Parker u svojoj knjizi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija