• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Magazin.ba

13.01.2017

15:23

IZGNJEČITE BANANU I DODAJTE DVA SASTOJKA! Melem za hronični kašalj i upalu grla!

Ljubav

IZGNJEČITE BANANU I DODAJTE DVA SASTOJKA! Melem za hronični kašalj i upalu grla!

Podeli vest

Zahvaljujući moćnim svojstvima meda i banane, rešićete se bolnog i upaljenog grla, kašlja, a čak i stomačnih problema

Sastojci: 400 ml ključale vode, 2 srednje banane sa crnim pegama, 2 kašičice meda

Priprema: Prvo oljuštite banane i izgnječite ih viljuškom ili kašikom. Bilo bi dobro da to uradite drvenim escajgom, jer će zbog metalnog potamneti. Potom banane stavite u lonac sa ključalom vodom. Ostavite da se natapa nekih pola sata. Kada se smesa ohladila, dodajte med. Važno je da njega dodate poslednjeg, jer će, ukoliko ga pomešate sa ključalom vodom, izgubiti svoja lekovita svojstva.

MOGU JA TO! Olakšajte sebi trening ovim trikovima

LEKOVITO BILJE koje ublažava upalu bešike i bubrega

Primena: 100ml ovog napitka pijte četiri puta dnevno. Količina sastojaka iz recepata je dovoljna za jedan dan, a ujutro napravite novu turu. Prve rezultate videćete već za pet dana!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija