• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

17.01.2017

10:09

GINEKOLOZI NE PODNOSE kada im žene kažu ove četiri rečenice

Ljubav

GINEKOLOZI NE PODNOSE kada im žene kažu ove četiri rečenice

Podeli vest

Ginekološki pregledi su skoro uvek neprijatni, što nas tera da pričamo nepovezano i besmisleno, ali ovo nikad ne smete da kažete ginekologu

U Readers Digestu izašao je članak u kojem ginekolozi odgovaraju na pitanja o tome šta bi zaista porčuli svojim pacijentkinjama kako bi svima bilo lakše.

Svesni su oni itekako da žene ove preglede baš i ne svrstavaju na listu omiljenih i da nikome nije baš svejedno doći, razgolititi se i onda se tako izložiti pogledu.

DETOKSIKACIJA ZA ZAPOSLENE! Čajevi koji čiste organizam, jetru i bubrege

Ali problem je što ginekolozi imaju tek nekoliko minuta s pacijentkinjama a to vreme moraju da iskoriste kako bi proverili i uradili sve što treba i zato ne žele da gube vreme. U skladu s tim ima ta jedna stvar koju ginekolozi stvarno mrze kada im pacijentkinja kaže, a kažu to gotovo sve:

"Oprostite, nisam se obrijala."

"Nas ne zanima frizura. Imamo malo vremena da se skoncentrišemo na pregled i stvarno nas ne zabrinjava to što žene nisu obrijane. Pogotovo ako im nisu obrijane noge. Mi s tim nemamo veze i to je stvarno tema na koju bismo trebali trošiti dragoceno vreme."

ZDRAVLJE NA PRVOM MESTU! Evo pet predloga za doručak kojem nećete moći da kažete NE!

A baš zbog kratkog vremena koje imaju sa svojim pacijentima, lekari ne žele da gube sekunde na prazne priče. Jer ono što ginekolozi mrze kod svojih pacijentkinja, su ove stvari:

1. Oni mrze kada im ne dođete na pregled jer ste dobili ciklus

To nije razlog za nedolazak jer današnji papa testovi omogućavaju test i za vreme ciklusa.

2. Mrze kada sami sebi postavljate dijagnozu

Naravno da svaka žena poznaje dovoljno svoje telo, ali kada je reč o sekretu mnoge žene jednostavno same sebe leče. Često se tako i pogoršavaju stanja pa lečenje stoga duže traje.

3. Kada ne spominjete da pijete neke lekove.

Kada ne kažete ništa.

4. Kada vas vide svake tri godine imajući na pameti da se ne kontrolišete redovito za rak grlića materice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta
Politika

Vesić jasan: Saradnja Srbije i Kine korisna za obe zemlje, radićemo na dva nova projekta

Saradnja sa Kinom je dobra za Srbiju i razvoj naše infrastrukture, ali je korisna i za kineske kompanije jer im se na taj način otvara evropsko tržište, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da sa kineskim kompanijama sarađujemo na osam projekata u oblasti drumske infrastrukture, kao i da postoje dva nova potencijalna projekta koja će se raditi.

07.05.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Miler progovorio o Jokiću! Ako dobije treću MVP titulu...
NBA

Miler progovorio o Jokiću! Ako dobije treću MVP titulu...

Legendarni košarkaš Indijane, Redži Miler (58), gostovao je u podkastu kod poznatog novinara Dana Patrika i tom prilikom je govorio o srpskom centru Nikoli Jokiću (29) koji bi trebao treći put u karijeri da bude proglašen za najkorisnijeg igrača u NBA ligi.

07.05.2024

14:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija