• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

23.01.2017

12:50

ZABORAVLJENI LEK Leči grip za nekoliko sati!

Ljubav

ZABORAVLJENI LEK Leči grip za nekoliko sati!

Podeli vest

Grip hara i osećate se nemoćno. Ne brinite, otkrivamo vam jedan stari lek koji su koristile i naše bake, a on će vam pomoći da vaši simptomi nestanu za nekoliko sati. Svi ga imate kod kuće

Istraživanja pokazuju da se prehlade možemo rešiti za samo nekoliko sati uz pomoć belog luka koji je bogat selenom i vitaminom C.

Ukoliko ga konzumirate sad, za samo nekoliko sati će se aktivirati geni koji su uključeni u proizvodnju belih krvnih zrnaca koja pak, jačaju imuni sistem. 

Ako se bojite neprijatnog zadaha, i za to postoji rešenje, a to je sok od limuna koji eliminiše neprijatni zadah.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija