• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Superžena/informer.rs

24.01.2017

09:23

TRI NAPITKA  koja brzo tope "praznične" kilograme!

Ljubav

TRI NAPITKA koja brzo tope "praznične" kilograme!

Podeli vest

Kada drže dijetu, mnogi nisu svesni da je jako važno i koja pića konzumiraju jer postoje neka koja sadrže veliki broj kalorija, pa tako sabotiraju proces mršavljenja

Jako je važno da obratite pažnju na nutritivne i energetske vrednosti svakog napitka. S druge strane, postoje i pića koja povoljno deluju na mršavljenje, a to su: 

Voda 

Najvažniji saveznik u mršavljenju je voda koja učestvuje u metaboličkim procesima u telu. Dok se 20 odsto vode nadoknađuje putem unosa hrane, ostatak je potrebno uneti tečnošću. Voda ne sadrži kalorije pa je najbolji izbor za nadoknadu tečnosti tokom mršavljenja. 

ISTRAŽIVANJE KOJE NAM SE SVIĐA: Posle vežbanja je dozvoljeno jesti brzu hranu

NAJJAČI ANTIBIOTIK! Evo zbog čega treba da jedete kašiku zlatnog meda svaki dan

Istraživanja otkrivaju da unos jedne čaše vode 20 minuta pre obroka utiče na manji unos kalorija za vreme obroka. 

Kofein 

Tu spadaju kafa i čaj. Kafa se preporčuje bez zaslađivača, a ukoliko koristite i mleko uz kafu, potrduite se da bude obrano. Korisno je piti zeleni čaj jer ima blagotvorno dejstvo na celokupno zdravlje, ali i pospešuje smanjenje telesne mase. Neki sastojci koje sadrži ovaj čaj povećavaju potrošnju energije i ubrzavaju metabolizam. 

Prirodni sok 

Najzdravije je piti sok koji sami pripremite, kao što su sok od narandže ili limuna. Ukoliko je sok iz sveže isceđenog voća gust, uvek možete dodati vode i razrediti ga. Možete u sok dodati i med, ukoliko preferirate sladak ukus.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija