• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Superžena/informer.rs

07.02.2017

11:11

NEOBIČNA JAPANSKA METODA MRŠAVLJENJA! Rezultati vidljivi za samo nekoliko dana

Ljubav

NEOBIČNA JAPANSKA METODA MRŠAVLJENJA! Rezultati vidljivi za samo nekoliko dana

Podeli vest

Naučnici iz japana otkrili su nešto sasvim o gubljenju kilograma, i to za samo nekoliko dana

Ukoliko ste nabacili koji kilogram više ili osećate nadutost u stomaku, za samo nekoliko dana možete da rešite ovaj problem. 

Metoda koju predlažu japanski naučnici čini se neverovatnom, ali ima onih koji tvrde da je vrlo efikasna. Sve što treba da uradite jeste da skuvate sladak krompir, a zatim popijete vodu koja je ostala nakon ključanja. Naime, naučnici tvrde da su proteini u ovim skrobnim ostacima zaslužni za potiskivanje apetita kod miševa. 

DLAČICE ISPOD PAZUHA ZAUVEK NESTAJU! Recept koji će svaka žena probati!

Oni su hranili dve grupe miševa, jednu namirnicama visoke masnoće i drugu vodom od krompira. Nakon 28 dana grupa hranjena slatkim krompirom imala je znatno manju telesnu težinu, niži holesterol, manji broj masnih ćelija i niži nivo leptina, što je naučnike dovelo do zaključka da ovaj recept stvarno utiče na gubljenje kilograma.

TO SMO ČEKALI! Uskoro će se zubi popravljati sami od sebe


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija