• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/Informer.rs

14.02.2017

15:58

OBRATITE PAŽNJU! Ovih pet znakova sa sigurnošću pokazuju da je muškarac zaljubljen u vas

Ljubav

OBRATITE PAŽNJU! Ovih pet znakova sa sigurnošću pokazuju da je muškarac zaljubljen u vas

Podeli vest

Kada su muškarci u pitanju, ponekad je teško biti siguran šta osećaju jer su skloni da svoje emocije kriju. Međutim, ako se iskreno zaljube, tada njihova osećanja isplivaju na površinu

Ovo je pet sigurnih znakova da je zaljubljen "do ušiju" i da je iskren u tome:

1. Voli da bude u vašem društvu

Čak i kada su njegovi prijatelji u pitanju radije će provoditi vreme s vama, nego s njima - nekako neće moći da vam odoli. Žena u koju se muškarac iskreno zaljubi postaje njegov prioritet, ona mu je najvažnija na svetu i napraviće sve kako bi se osećala prijatno u njegovom društvu. U tim situacijama moguće je da će spominjati da voli da provodi vreme sa vama. Neki čak izmišljaju razloge kako bi bili duže u društvu žene koja im se sviđa.

2. Dugo razgovara s vama

Nekako kao da ne želi da se razgovor ikada završi. Pri tome može delovati kao da je pomalo nestabilan na nogama jer je vrlo uzbuđen, a to pokušava da prikrije, oči su mu sjajne, a osmeh gotovo uvek prisutan. Nekako je uvreženo mišljenje da muškarci ne vole previše da razgovaraju, ali, kada im srce zakuca brže za nekom ženom, razgovor može trajati satima. Tada joj otkrivaju sve i svašta o sebi jer nekako imaju poverenja u nju.

TO SMO ČEKALI! Golotinja se vraća u Plejboj!

3. Daje vam slobodu

Ne diše vam za vratom i ne pokušava da opsesivno kontroliše svaki vaš potez. Ne nameće vam svoje stavove i iskreno voli da čuje vaše mišljenje o svemu. Zaljubljen je u vas upravo onakvu kakva jeste, voli da otkriva šta vam je važno u životu, kakve hobije imate, kakvi su vam odnosi sa prijateljima i porodicom...

ODGOVORI SU VAM ISPRED NOSA! Evo šta bi svaka supruga volela za Dan zaljubljenih!

4. Ima poverenja u vas

Poverenje je vrlo važan znak da je nekome stalo do vas. Ako muškarcu nije stalo do neke žene, on može biti pomalo sumnjičav, oprezan itd. Međutim, kada se iskreno zaljubi, tada svet gleda "kroz ružičaste naočare" i potpuno veruje ženi koja mu je zagospodarila srcem. Ne igrajte se tim poverenjem!

5. Izgovorio je da vas voli

Ni jednom muškarcu nije lako to reći, ali ako je skupio dovoljno hrabrosti, to puno govori o njegovim osećanjima. Naravno, postoje ljudi koji brzopleto izgovaraju sve i svašta, ali ako spojite to što je rekao sa "drugim simptomima zaljubljenosti", tada možete biti sigurni kako su mu osećaji duboki i iskreni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17