• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vecernji.hr

22.02.2017

12:38

SPAVATE U GAĆICAMA? Doktorka otkriva koliko je to opasno po zdravlje!

Ljubav

SPAVATE U GAĆICAMA? Doktorka otkriva koliko je to opasno po zdravlje!

Podeli vest

Većina žena grozi se od same pomisli da spava bez gaćica. Ali, nakon ovoga možda promenite mišljenje

Autorka knjige "V je za Vaginu" Alisa Dvek savetuje žene da spavaju bez donjeg veša, a pod donjim vešom smatra i gaćice. Ona tvrdi da su brojne bolesti povezane sa spavanjem u gaćicama.

OBLIK GUZE GOVORI MNOGO O VAŠEM ZDRAVLJU! Šta znači obrnuti trougao, a šta oblik srca?

 - Često kažem mojim pacijentkinjama da spavaju bez donjeg veša zbog čega me one gledaju kao da imam tri glave. Zabrinute su zbog sekreta i zbog toga imaju barijeru. Nenošenje gaćica u krevetu im je odvratno, pa se na to i ne odlučuju. Ali to bi trebalo da promene - kaže dr Dvek.

Ona ističe da zbog gaćica vagina ne može da diše, a pogotovo ako žene nose donji veš s elastinom ili likrom, zbog čega nošenje gaćica podstiče razvoj infekcija, pogotovo kod žena koje su u menopauzi ili je u spavaćoj sobi toplo za spavanje.

DA VAM VAGINA BUDE MLADOLIKA! Ne brinete kako izgledate tamo dole VEĆ uradite ovih pet stvari!

 - Ako je vagina stalno pokrivena, pogotovo tkaninom koja nije prozračna, skuplja se vlaga. A to je onda savršeno tlo za bakterije i gljivice -  kaže Alisa Dvek.

Ako vam ipak nije potpuno ugodno da spavate bez gaćica, dr Dvek savetuje da onda spavate u svojim najvećim i najširim gaćicama, koje su, naravno, pamučne.

 - Za spavanje slobodno obucite "bakine" gaćice-  savetuje ona.

Čipkaste gaćice, tange i ostale seksi gaćice nosite samo u posebnim prilikama, ali nikako za spavanje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
LEKI

pre 7 godina

I ja kažem mojoj ženi da spava bez gaćica jer je lakše i meni A ona navuče jedne pa preko njih i pidžamu i još obuje čarape Dok dođem do nje izgubim volju Sad ću da joj pokažem ovaj članak pa ili bez gaća ili razvod hehehehe...

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija