• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zena.blic.rs/informer.rs

26.02.2017

18:02

NIJE ZA SAKRIVANJE VIBRATORA! Evo čemu služi džep na ženskim gaćicama!

Ljubav

NIJE ZA SAKRIVANJE VIBRATORA! Evo čemu služi džep na ženskim gaćicama!

Podeli vest

Gotove sve ženske gaćice imaju detalj koji je smešten na sredini, na mestu intimne regije. Čemu sluiži, mnogi se pitaju, mušarci čak i maštaju da je namenjen za skrivanje tajnih predmeta, ali rešenje leži u intimnom zdravlju žene

Zdravstveni standardi upućuju na obavezno prisustvo mekanog, prirodnog, najčešće pamučnog materijala na ženskom vešu, koj bi obezbedio i sve potrebne uslove intimne higijene.

Bez obzira na materijal veša koji ste odabrali za posebnu priliku, čak i ako nije pamučni, kakva najviše odgovara ženskoj intimi, važno je da ima pamučni deo na srednjem delu, koji je u direktnom kontaktu sa vašom intimom.

Nije bitno da li odaberete svileni, satenski, čipkasti veš, bićete sigurni ako ima pamučni umetak u vidu džepića. On će smanjiti kontat intimne regije sa veštačkim materijalima, kao i razvoj bakterija, omogić će vašoj intimnoj zoni da diše.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija