• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata,hr/informer.rs

13.03.2017

10:04

LUDI ZA NJIMA!  Ovo su ključna 2 sastojka koja skidaju masnoće!

Ljubav

LUDI ZA NJIMA! Ovo su ključna 2 sastojka koja skidaju masnoće!

Podeli vest

Ukoliko patite od viška masnoće u krvi, ovo je recept za vas. Sadrži samo dva sastojka koja zajedno odlično deluju u razgradnji masnoća. Vrlo je jednostavan...

Zbog brzog načina života, loše ishrane i nedostatka fizičke aktivnosti povišene masnoće u krvi je bolest današnjice. Ponekad se kod povišenih masnoća mogu primetiti naslage masnog tkiva žute boje u obliku pločica ili čvorića na gornjim očnim kapcima ili nekim drugim delovima tela.  

Napredovanjem bolesti dolazi do zadebljanja zidova krvnih sudova, ateroskleroze, kojoj doprinose i drugi rizični faktori (pušenje, alkohol, nikotin), a posledica svega su nažalost najčešće kardiovaskularne bolesti koje su jedan od vodećih uzroka smrti u svetu i kod nas.

Ukoliko imate povišen novo masnoća u krvi (holesterol i trigliceride), preporučujemo ovaj lek, jer je mnogima pomogao.

Sastojci: suve smokve i jabukovo sirće.

Shutterstock

Lek napravite uveče, a pijte ga ujutru. Uzmite tri suve smokve, i dobro ih izbockajte čačkalicom sa svih strana, a potom ih ubacite u staklenu posudu u koju ste stavili 2 dcl  jabukovog sirćeta.

Neka stoji preko noći i ujutru pojedite te tri ukiseljene smokve. Ostatak sirćeta nemojte baciti već u to isto sirće narednu noć ponovno stavite tri smokve pripremljene na isti način. Ta 2 dcl sirćeta koristite 7 dana, većinu će upiti smokve.

Osmi dan uzmite nova 2 dcl sirćeta i postupak ponovite još nedelju  dana. Tretman dakle traje 14 dana.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija