• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

14.03.2017

09:36

LJUBAVNI JADI NADE MACURE: Ne mogu da budem sa nekim dedom, DA ME PITA ZA PROTEZU I ŽALI SE NA PROSTATU!

Ljubav

LJUBAVNI JADI NADE MACURE: Ne mogu da budem sa nekim dedom, DA ME PITA ZA PROTEZU I ŽALI SE NA PROSTATU!

Podeli vest

Portparolka Hitne pomoći iskreno progovorila o svom ljubavnom životu i otkrila kome se divi

 


Povodom nedavnog lapsusa u jutarnjem programu, kada je Ulice Gospodara Vučića i Bulevar kralja Aleksandra nazvala po imenu premijera Aleksandra Vučića, portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da je u pitanju nenamerna greška zbog koje je mnogi osuđuju.

- Posle svih komentara da sam to namerno uradila, sad mi je žao što nije tako! - rekla je ona za Srpski telegraf, a na pitanje da li zna da je predsednik Vlade Srbije stao u njenu odbranu, Macura je istakla da joj je drago zbog toga.

 

 

Kako je naglasila, oboje su svesni šta znači težak i naporan rad, kao i da reč umor kod njih ne postoji.

- U ovom poslu sam sam 10 godina i bila bih robot da nikad ne napravim grešku. Možda ću pozvati premijera da nas poseti u Hitnoj, ali sačekaću da prođu izbori. Sigurna sam da će pobediti, a onda doći ovamo kao predsednik. Žao mi je što ga neki mrze, ali to je sve iz zavisti što je visok, pametan, vredan. Divim mu se! - iskrena je ona.

Najpoznatija srpska doktorka dodaje da nije zaljubljena, ali i otkriva sa kim bi mogla da se zamisli u ljubavnoj vezi.

- Sa nekim mlađem ne bih nikad mogla da budem, a opet ni sa nekim dedom, da me stalno pita gde mu je proteza i da se žali na prostatu. Ne žalim što sam se razvela, jer, da sam ostala u braku, nikada ne bih mogla da se bavim ovim poslom - istakla je Macura i naglasila da joj je bivši muž bio jako ljubomoran, kao i to da joj je žao što se nije ostvarila u ulozi majke.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Radasin

pre 7 godina

Pa I veoma teško jer tvojih ispisnika I starijih malo ima medju živima

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija