• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: webtirine.rs

20.04.2017

10:53

ZAČIN KOJI IZBACUJE LOŠ HOLESTEROL! Otčepljuje krvne sudove, sprečava infarkt i šlog!

Ljubav

ZAČIN KOJI IZBACUJE LOŠ HOLESTEROL! Otčepljuje krvne sudove, sprečava infarkt i šlog!

Podeli vest

Ime ovog moćnog antibiotika i najboljeg antioksidanta je bosiljak - kralj bilja

Bosiljak je jedna od prastarih i popularnih biljaka koji puca od lekovitih fito-nutrijenata. Ovo žbunasto godišnje bilje se specijalno uzgaja zbog svojih lekovitih listova i semenki.

Najbolje uspeva u toplim, tropskim klimama, a stručnjaci kažu da postoji više od 60 poznatih vrsta bosiljka i da svi oni spadaju u tri glavne grupe: slatku, ljubičastu i žbunastu.

Ove superzdrave biljke je lako održavati i napolju i unutra, pupoljke možete da sečete čim se pojave. Secite ispod baze lista blizu dna duge i tanke stabljike da bi vaša biljka gušće rasla i nove grančice se pojavile.

HRVATI U BEDAKU! Lijepom njihovom hara bolest koja SKRAĆUJE PENIS I SLABI EREKCIJU!

Najbolji je kada se koristi svež i ima slatku, zemljastu aromu koja ne pruža samo prijatan opor ukus, već i impresivnu listu hranljivih materija. Vitamin K, ključan za zgrušavanje krvi, je samo jedan od njih! Da li ste znali da samo dve kašike bosiljka pružaju 29% preporučene dnevne doze vitamina K?

printscreen

Bogat je i vitaminom A, beta karotenom, moćnim antioksidantom koji štiti ćelije koje obavijaju brojne organe, uključujući i krvne sudove od štete koju nanose slobodni radikali. To sprečava holesterol u krvi da oksiduje, što daje sprečava nastanak arteroskleroze, srčani udar i šlog.

Drugi vitamini i minerali u bosiljku uključuju gvožđe, kalcijum, magnezijum, vitamin C i kalijum. Bosiljak takođe ima antibakterijska svojstva i sadrži flavonoide koji štite DNK.

Neverovatna lekovita svojstva bosiljka:

- Moćan antioksidant

- Pruža odličnu zaštitu od brojnih hemikalija koje prouzrokuju karcinogenezu

- Prirodni antibiotik

- Bosiljak je vrlo jak prirodni antibiotik zbog svog antimikrobnog sastava. U kombinaciji sa belim lukom predstavlja najmoćniji antibiotik ikada stvoren.

- Pročišćava krvne sudove

- Vrlo je dobar za čišćenje arterija od LDL holesterola

Ovo super zdravo bilje je takođe  odlično za tretiranje i prevenciju mnogih zdravstvenih problema poput glavobolje, dijareje, zatvora, kašlja, parazita, bradavica, oboljenja bubrega...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija