• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zdrava krava

26.05.2017

09:38

ZBOG OVIH GREŠAKA ne možete da izgubite kilograme!

Ljubav

ZBOG OVIH GREŠAKA ne možete da izgubite kilograme!

Podeli vest

Za bolje rezultate izbegavajte ove greške

Greška br.1:

Izgladnjivanje - najgora, ali i najčešća greška za koju većina ljudi misli da će im pomoći da se reše viška kilograma. Zapravo se radi o mučenju mišićnog tkiva i celog tela koje može rezultirati različitim promenama u metabolizmu, stoga nije isključeno da ćete čak nabaciti koji kilogram. Svi stručnjaci s razlogom ponavljaju: ekstremne dijete loše su za zdravlje i neizvodljivo ih je održati na duge staze.

ZA SVE LJUBITELJE ČOKOLADE...dobra vest, ova poslastica ublažava aritmije!

Greška br.2:

Razni preparati za mršavljenje - koliko god imali dobru reklamu, nažalost, još uvek ne postoji čarobni preparat koja bi nam svima skratio muke. Ukoliko se i uspete rešiti pokojeg kilograma, budite sigurna da ćete se ubrzo suočiti sa jo-jo efektom.

Greška br.3:

Razni načini ne-vežbanja - verovatno ste čuli priče da odlasci u saunu, omotavanje plastičnom folijom i slično, garantovano pomažu kod topljenja masnih naslaga. Znojenje jeste dobar pokazatelj, ali samo ako se radi o znojenju nastalom od vežbanja.

Greška br.4:

Jednolična ishrana - dijete kojima se savetuje unos samo jedne vrste namirnica učiniće upravo suprotno. Naučne studije pokazale su da za najkonzistentniji gubitak kilograma i programe održavanja željene težine treba kombinovati pravilnu i redovnu fizičku aktivnost sa zdravom ishranom.

ZAUSTAVITE KRVARENJE IZ NOSA! Ako ovo naučite moćićete da pomognete sebi i drugima!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17