• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily Mail

30.05.2017

09:12

ISPOVEST ŠEIKOVE LJUBAVNICE: Bilo nas je 11, čekala sam SVOJ RED ZA SEKS!

Ljubav

ISPOVEST ŠEIKOVE LJUBAVNICE: Bilo nas je 11, čekala sam SVOJ RED ZA SEKS!

Podeli vest

Žil Dod je uspešna poslovna žena i osnivačica međunarodno priznatog brenda odeće Roxy


 

Ali u ranim '80-im bila je mlada i naivna manekenka koja je jednog leta odletela s prijateljima u Kan, gde je na jednoj zabavi upoznala zloglasnog milijardera i trgovca oružjem Adnana Kašogija, piše DailyMail.

Nedugo pošto su se upoznali, rekao joj je: 

- Ne želim da te poljubim dok ti ne objasnim situaciju. Želim da budeš jedna od mojih ljubavnica. Po zakonu Saudijske Arabije, smem da imam 11 ljubavnica i tri zakonite supruge. Neću da te poljubim dok ne pristaneš na ovaj sporazum.

 

 

A post shared by Jill Dodd (@jill_dodd) on May 15, 2017 at 1:00pm PDT

 

- Pristala sam - rekla je. - Od tog trenutka postala sam jedna od žena 'Adnanovog harema' i izmenjivala se s drugim ženama, čekajući svoj red da bi se seksala s čovekom koga sam zavolela - dodala je. 

Adnan je bio 24 godine stariji od nje i, kako kaže, bio je niži, deblji i proćelav, ali to joj nije smetalo.

- Nikad nisam upoznala tako inteligentnog, rečitog i zabavnog muškarca - izjavila je.

Instagram

Rekla je da je uvek bio okružen ženama i opisala da kao neverovatnog ljubavnika. 

- Neke od njegovih ljubavnica izgledalo su tako mlade da bi čovek pomislio da se radi o srednjoškolkama - rekla je. 

Obasipao ju je skupocenim poklonima, a čak i platio školovanje na jednom Institutu za modu.

U svoje je vrijeme Žil je krasila stranice časopisa Vogue i Marie Claire i bila jako uspešna manekenka.

Nedugo nakon upoznavanja, pozvao ju je i na njegovu jahtu Nabila koja je kasnije korišćena i u Bondovom filmu "Nikad ne reci nikad", a bila i jedno vreme u vlasništvu Donalda Trumpa koji je kasnije prodao za 20 miliona dolara, da bi otplatio dugove koje je imao 1991. godine.

Krajem 1981. godine počela je da se osećati nelagodno zbog svega toga. 

- Jedne večeri je ušao u moju sobu da bi mi dao poklon. Kad je video moje lice, šapnuo je: 'Uh, pogrešna soba. Oprosti, vrati se na spavanje. Zadrži poklon.' Srce mi je stalo, mislio je da sam druga devojka - rekla je.

Odnos su završili 1982. godine, a sedam godina kasnije Dod je osnovala kompaniju Roxy. Sada živi s trećim mužem i kaže da je bila sramota što je bila jedna od Adnanovih žena, jer su je ljudi smatrali kurvom. 

Instagram

- Ali nikada nisam izgubila svoju nezavisnost, ambiciju ili kreativno izražavanje kad sam bila s njim, tako da ne mogu da kažem da žalim zbog toga - rekla je.

Svoje neobično životno iskustvo opisala je u memoarima "The Currency of Love: A Courageous Journey to Finding the Love Within".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17