• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

18.06.2017

16:38

AUĆ! Ovo su najjači bolovi koje čovek može da doživi!

Ljubav

AUĆ! Ovo su najjači bolovi koje čovek može da doživi!

Podeli vest

Bol koji čovek doživljava mozak registruje kao šok, a ovo je lista najjačih bolova koje neko može da oseti

Bol može biti krajnje nepodnošljiv i iscrpljujuć za celo telo, bez obzira gde se nalazi centar bola. 

To su pitanja na koja najčešće nema odgovor.

Da li više boli slomljeno rebro ili kila, da li je bolniji porođaj ili udarac u testise?

Osećaj koji ljudi imaju je gotovo uvek individualan.

Na vrhu liste teških bolova su: artritis, kamen u bubregu i lomljenje kostiju.

Kamen u bubregu je jedno nezamislivo bolno iskustvo, koje je za muškarce mnogo gore nego za žene, zbog njihove anatomije.

Endometrioza, do koje dolazi kada se tkivo koje čini matericu nađe u bilo kojoj drugo šupljini u organizmu, se takođe smatra jednim od oboljenja koja su vrlo bolna.Veoma uspešno se otklanja hiruškim putem.

Giht, oblik artritisa se javlja u palcu i zna da bude prilično bolan, pogotvo ako se proširi na zglobove, kada može da otežava kretanje.

Osoba koja je polomila 19 kostiju, imala probijeno plućno krilo i potres mozga, kaže da su joj prva 4 meseca bila najteža i da su joj pretvorila život u pakao. Bol se ne može opisati, pogotovo kada se javlja sa više strana.

Čovek nekako i to preživi i nastavi dalje. Srećom pa oni koji nisu imali ni slična iskustva, bol kao osećaj mogu samo da zamišljaju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija