• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Informer.rs

28.07.2017

17:20

UKOLIKO SE POJAČANO ZNOJITE Osvežite lice u vreli letnjim danima!

Ljubav

UKOLIKO SE POJAČANO ZNOJITE Osvežite lice u vreli letnjim danima!

Podeli vest

Ukoliko se pojačano znojite, ekstrakt lešnika skuplja pore, pa deluje kao prirodni antiperspirant. Takođe, jednom dnevno premažite lice tonikom s visokim procentom aloe vere...

Za vreme velikih vrućina lice vam se više znoji što predstavlja i estetski problem? Neke osobe se znoje više, a druge manje, što je uslovljeno genetikom, telesnom težinom ili povećanom količinom znojnih žlezda. Međutim, postoje efikasni načini da se to ublaži ili čak spreči, a evo i kako...

* Ekstrakt lešnika (dobija se iz kore, grančica i listova ove biljke) skuplja pore, pa deluje kao prirodni antiperspirant. Više odgovara masnoj koži, jer je isušuje i sprečava kožne upale i neželjeno crvenilo. Ali, ako imate problema s bubuljicama, budite oprezni jer ponekad može da izazove još veće probleme.

* Jednom dnevno premažite lice tonikom s visokim procentom aloe vere koji prijatno hladi kožu, ali taj efekat ne traje dugo, mada može da vam pomogne u nekim posebnim prilikama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija